Antena Căutare

Cum influențează cifra destinului abilitățile native ce ne ajută să performăm în orice profesie

Corina Stratulat, antrenorul de destin de la Neatza, ne vorbește astăzi despre cifra destinului și cum ne ajută în aflarea abilităților native care ne ajută în găsirea profesiei ideale.

meserii
Cum influențează cifra destinului abilitățile native ce ne ajută să performăm în orice profesie | profimedia

Cifra destinului se calculează simplu, prin însumarea cifrelor din ziua noastră de naștere. Adunăm cele două cifre din numărul pe care îl obținem, pentru a ajunge la o singură cifră. Aceasta fiind o perioadă plină de schimbări i-a ajutat pe unii dintre noi să se întoarcă la meserii.

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt oameni care se descurcă foarte bine în comerț, precum ar fi curierii. De asemnea, acestora li se potrivește tot ce ține de fotografie și management de proiectare, dar și meseria de șofer de tir pentru că poate fi independent.

Cifra destinului 2 arată dorința persoanei de a fi bun partener, de a susține. Prin urmare, tot ce ține de asistență medicală, bonă, antrenor, consilier, terapeut este potrivit pentru cei cu cifra destinului 2.

Cei care au cifra destinului 3 tind să fie mai creativi, mereu își gândesc lucrurile. Ei se pot orienta pentru croitorie, zona de mecanică, recepție, pe tot ce ține de distribuție și chiar în domeniul decorărilor de interior.

Pentru cifra destinului 4, meseriile care se potrivesc sunt agricultor, bucătar, programare IT și chiar în domeniul menajului și tot ce ține de curățenie.

Cifra destinului 5 o au cei care vor să strălucească, să iasă în evidență. Ei se simt bine în vânzări, șoferie, digital marketing, asigurări.

Cei care au cifra destinului 6 sunt precocupați de îngrijit și de oferirea protecției. Ei se vor simți bine în domenii precum pază și protecție, infirmier, asistență medicală, biolog și inspector.

Cifra destinului 7 indică faptul că acele persoane sunt potrivite pentru meseria de electrician, translator, IT software și tâmplărie. La 8, această cifră a destinului indică faptul că oamenii sunt mai duri puțin și se regăsesc foarte bine în domenii precum armată, jandarmerie, arhivă, gestiune, controlor, jurist.

Cei care au cifra destinului 9 sunt orientați spre zona de înfrumusețare, farmacie, cofetărie și florărie pentru că vor ține foarte mult la ideea de artă.

Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când plec... Importanța fructelor și legumelor colorate pentru o sănătate de fier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x