Antena Căutare

Cum înveți un câine să-ți asculte comenzile! Tehnici de dresaj pe care să le folosești acasă

Cătălin Cornea, specialist în dresaj și comportament canin, a dezvăluit în direct la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ce poți face cu câinele acasă, cât timp ne aflăm în izolare! Cum determini patrupedul să îți asculte comenzile?

Cătălin Cornea, specialist în dresaj și comportament canin, spune, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, ce poți face cu câinele acasă, cât timp ne aflăm în izolare.

DRESAJ CANIN - TEHNICI DE FOLOSIT ACASĂ

Prin intermediul unui apel video, specialistul în dresaj și comportament canin, a dezvăluit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani ce putem face cu câinele acasă, în perioada în care ne aflăm în izolare.

CITEȘTE ȘI: Câinii maidanezi din România devin doctori pentru oameni! Ce știu să facă

Cum înveți un câine să-ți asculte comenzile! Tehnici de dresaj pe care să le folosești acasă

Trucuri utile ca să-ți dresezi câinele au fost prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani

Trucuri utile ca să-ți dresezi câinele au fost prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani

Fiindcă parcurile sunt închise și nu putem merge să le consumăm în mod constructiv energia, câinii pot începe să facă stricăciuni prin casă, din simplul motiv că au o energie mare ce nu a fost consumată!

citește și: Moment inedit, la Neatza cu Răzvan și Dani! Dani Oțil a făcut flotari cu o "vulpe" pe spate

De aceea, dresorul Cătălin Cornea ne-a dezvăluit ce trucuri putem face pentru a petrece timp de calitate cu patrupedul nostru plin de energie! Câinele este un animal ce are nevoie de atenție și grijă din partea stăpânilor, dar și de un program regulat de activități!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli cum poți să îți dresezi câinele, printr-un joc distractiv pentru amândoi!

S-a aflat! Ce meserie are Lupu Rednic, de fapt! În fiecare zi se află la datorie... Rutina îți strică relația? Ce trebuie să faci ca să-ți recucerești partenerul, în doar câteva ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x