Antena Căutare

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Numerologul Corina Stratulat ne vorbește astăzi despre cum destinul fiecăruia influențează viața de cuplu, pentru că în viața amoroasă vărsăm totul, și mierea, și veninul.

partener cuplu Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne vorbește astăzi despre cum destinul fiecăruia influențează viața de cuplu, pentru că în viața amoroasă vărsăm totul, și mierea, și veninul. | Shutterstock

Pentru a afla cifra destinului, trebuie să adunăm toate cifrele din data nașterii până când ajungem la un număr format dintr-o singură cifră. Astfel, există 9 cifre ale destinului, de la 1 la 9, iar destinul influențează tot ce se întâmplă într-o relație în funcție de cât de avansată este aceasta.

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu

Cifra de destin 1

Cei care au această cifră de destin sunt mai impulsivi. De asemenea, o astfel de persoană are tendința să se grăbească mai mult și să fie egoistă. Tendința acestor oameni este să iasă în evidență. Desigur, ei sunt foarte focusați pe proiectele personale și uneori chiar uită de relație. Trebuie să nu ne supărăm și să le înțelegem.

Cifra de destin 2

Persoanele cu cifra destinului 2 au o mare frică de viitor. De asemenea, ei pun multă presiune pe cuplu și au tendința de a deveni dependenți. Deși este un partener bun, care își susține iubitul sau iubita, dar nefiind echilibrat, tinde să aibă multe frici.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Cifra de destin 3

Cei care au cifra destinului 3 sunt persoane creative, au o imaginație bogată, sunt destul de împrăștiate și dezorganizate. Aceste persoane sunt foarte prietenoase și sociabile, dar în relația de cuplu au tendința să fie superficiali și să nu se conecteze cu adevărat la partener, lăsând lucrurile într-o mare dezordine, inclusiv planurile importante.

Cifra de destin 4

Aceștia caută stabilitatea, le place să fie statornici, pun preț pe tradiții și au o mare frică de schimbare. Când apare o schimbare într-un cuplu cu cineva care are cifra destinului 4, acea persoană se panichează. El ar vrea ca lucrurile să rămână așa cum sunt, dar asta nu prea ajută pentru că apare plictiseala.

Cifra de destin 5

Cei cu cifra de destin 5 este genul aventurier și de cele mai multe ori ia lucrurile în glumă, iar partenerul sau partenera se poate supăra. Aceste persoane vor să fie mai libere și sunt de regulă non-conformiști.

Cifra de destin 6

Persoanele cu cifra de destin 6 sunt de regulă sensibili, romantici și familiști convinși. De asemenea, ei pun preț pe ceea ce au deja, pe liniștea din cuplu.

Citește și: Ce job-uri ni se potrivesc în funcție de cifra destinului. Corina Stratulat spune cum ne influențează numerologia în profesie

Cifra de destin 7

Aceste persoane sunt din fire mai suspicioase, fiind extrem de atenți la detalii. Sunt pretențioși și perfecționiști și atunci vor analiza orice. Spiritul lor critic poate irita partenerul de cuplu. Uneori le este greu să vadă și partea frumoasă a lucrurilor.

Cifra de destin 8

Cei cu cifra de destin 8 vor să fie mereu în control și stabilesc încă de la început obiectivele. Cu toate acestea, este important să nu își preseze partenerul de cuplu, plănuind îndeplinirea unor obiective.

Cifra de destin 9

Persoanele cu această cifră a destinului par foarte pretențioase și arogante, dar de fapt sunt oameni altruiști și își doresc ca partenerul lor să se ridice la un nivel cât mai sus. Aceștia vor tinde către un ideal și vor impune multe pretenții în cuplu.

Laura Bretan a revenit în România. Melodia emoționantă pe care a cântat-o soprana de 19 ani care a cucerit America... Rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru ziua Ramonei O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x