Antena Căutare

Cum prepară cozonac fără frământare, Miruna Lică, food blogger și prietena matinalului Neatza cu Răzvan și Dani

Miruna Lică, food blogger, izolată în casă, face cei mai pufoși cozonaci de Paște.

Pentru că s-au autoizolat la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, multe vedete, participante în trecut la emisiuni TV se îndeletnicesc în această perioadă în a prepara diverse rețete culinare.

Dintre acestea, Miruna Lică, fosta colegă a matinalilor de la Neatza cu Răzvan și Danie, ne-a arăta azi cu face ea cozonac fără frământare după rețeta mamei ei.

Matinalii s-au amuzat amintindu-și cum în trecut, fetele de la matinal au fost invitate de către Vlăduț la el acasă pentru a învăța cum se fac cozonacii.

Și acum, Vlădiț a ținut să-i dea câteva sfaturi pentru reușiat cozonacului și cum aluatul se rulează fără a se forma bule de aer în interior.

Urmăriți materialul video de mai sus pentru a nu pierde savoarea momentelor din minunata emisiune Neatza cu Răzvan și Dani!

Gafă uriașă la TV, făcută de ministrul Mediului: „20 de secunde a avut la dispoziție. A spus tot!”... În ce condiții poți ieși din casă, în noaptea de Înviere, fără declarația pe propria răspundere? Informații de ultimă or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x