Antena Căutare

Cum să-ți calculezi cifra destinului și ce carieră să alegi în funcție de acest număr | VIDEO

Numerologul Corina Stratulat vorbește despre cum îți poți da seama dacă activitatea actuală este misiunea ta. De asemenea, specialistul în numerologie ne-a arătat cum se calculează numărul destinului si ce semnificație are.

Numerologul a vorbit despre vocația și menirea fiecarui om, care spune că, fiecare dintre noi avem un rol în aceasta lume.

Diana Stejereanu, provocare pentru toate femeile! Ce trebuie să faci pentru a fi selectată la un antrenament lorganizat la pisicină!| Video

De asemenea, ne-a explicat cum se calculează numărul destinului.

Numărul destinului este foarte important de cunoscut, deoarece relevă informații despre existența ta. Data de naștere a fiecăruia indică traseul existenței și parcursul fiecăruia de-a lungul vieții. Pornind de la data de naștere, numerologia prevede modul în care o persoană se va comporta pe parcursul vieții sale. Pentru a afla ce tip de traseu veți avea în viață, adunați ziua, luna și anul nașterii și reduceți totalul la un număr cuprins între 1 și 9, cu excepția numerelor 11 respectiv 22, care sunt numere maestre, acestea nu se vor reduce la o cifră.
Exemplu 1: ziua 21 + luna 01 + anul 1980 = 2+1+0+1+1+9+8+0= 22
Acest număr fiind unul maestru nu se va reduce la o singură cifră. În acest caz, drumul vieții este reprezentat de numărul 22.
Exemplu 2: ziua 31 + luna 03 + anul 1978 = 3+1+0+3+1+9+7+5= 32
3+ 2 = 5
În acest caz numărul destinului este reprezentat de cifra 5.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Numărul destinului 1 – „Viață caracterizată de acțiune individuală”
Dacă ai acest număr, drumul tău în viață este marcat de reușită și realizări individuale. Este un drum dificil dar cu șanse ce permit învingerea obstacolelor. Acest număr simbolizează o viață activă și deseori cu schimbări neașteptate. Calitățile necesare pentru asumarea unui destin 1 sunt: curajul, încrederea în forțele proprii, perseverența și voința.

Numărul destinului 2 – „Viață în colaborare și armonie cu ceilalți”
Acest destin favorizează asocierile de orice fel. Acest drum în viață simbolizează o pasivitate extremă și există tendința ca persoana să trăiască la bunul plac al evenimentelor. Reușita sa în viață vine în timp, uneori în mod neașteptat prin intermediul altei persoane care îi oferă ajutorul. Calitățile de care are nevoie persoana ce posedă numărul destinului 2 sunt: diplomația, echilibrul și răbdarea.

Destinul 3 – „Viață ce favorizează creativitatea și exprimarea”
Acest destin favorizează activitățile ce presupun contacte și relații cu semenii, simbolizează o viață plăcută fără prea multe obstacole și cu posibilități de reușită destul de rapide, uneori sclipitoare și neașteptate. Calitățile necesare sunt creativitatea și ingeniozitatea, dacă dați dovadă de acestea puteți avea succes și o evoluție fericită.

Destinul 4 – „ Viață ce constituie muncă și realizări concrete”
Acest destin favorizează succesul prin muncă și eforturi susținute și constante. Chiar dacă evoluția este lentă, persoana obține reușite solide și stabile. Nimic nu este dobândit cu ușurință de către cei ce au acest număr al destinului, însă au un destin cu puține riscuri. Calitățile necesare sunt: perfecționismul, rigoarea, perseverența, munca bine făcută.

Destinul 5 – „Viață activă cu multă mișcare și schimbări”
Acest destin favorizează schimbarea în toate domeniile. Sub influența acestui număr viața cunoaște transformări frecvente. Acest destin este marcat de călătorii, activități fizice, aventură și libertatea individuală. Frecvente evenimente neprevăzute și o viață pasională, de asemenea, poți avea parte de multe riscuri. Au nevoie de capacitatea de adaptare și îndrăzneală pentru asumarea cum trebuie a acestui destin.

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Destin 6 – „Viață cu multe responsabilități dar și armonie sentimentală”
Acest drum implică folosirea liberului arbitru, întrucât obligă la alegerea unor opțiuni, iar alegerea direcției corecte nu este întotdeauna simplu de realizat. Dacă drumul ales este unul pozitiv, atunci ascensiunea este una rapidă, ajungând chiar foarte sus în direcția aleasă. În sens contrar consecințele rareori sunt benefice. Numărul 6 reprezintă căsătoria și familia și este un drum al dragostei. Poate simboliza și responsabilități ce se pot transforma în poveri. Calitățile necesare pentru a trece cu ușurință pe acest drum al destinului sunt: voința, concilierea și capacitatea de adaptare.

Destinul 7 – „Viață interioară și independentă”
Acest destin favorizează tot ce ține de analiză, cercetare și în special activitățile spirituale. Acestor nativi le place independența. Prieteniile sunt sursa unor mari satisfacții, însă căsătoriile sunt în unele cazuri greu de suportat. Trebuie să-și dezvolte interesul pentru cel de alături și dezinteresul pentru tot ce ține de aspectele materiale, punând accent pe partea spirituală.

Destinul 8 – „Viață cu realizări ambițioase și achiziții materiale”
Acest destin favorizează ambițiile și marile realizări. Simbolizează banii, puterea, materialitatea. Este totuși un destin dificil, căci comportă riscuri și încercări dar poate să conducă și la reușite extraordinare. Nu este scutit de probleme de sănătate sau accidente. Pentru a-și asuma destinul acești nativi au nevoie de curaj, simțul echilibrului, putere de a îndura și rezistență.

Destinul 9 – „Viață de evadare sau închinată unui ideal”
Destin ce favorizează călătoriile. Acest destin promite multe ocazii și variate experiențe. Reușita celor ce au acest număr al destinului se manifestă adesea în mod neprevăzut. De asemenea, este un destin ce presupune multe emoții, obstacole și pericole. Acest destin simbolizează căutarea unui ideal sau a realizării unei vocații. Calități necesare pentru asumarea acestui destin sunt: sensibilitatea, curajul, un spirit deschis, consacrarea și este nevoie de a nu trăi iluzoriu, ci de a fi mai realist.

Ce sunt testele RT-PCR? Cum se recoltează, cât costă și în cât timp ai rezultatul! | Video

Destin 11 – ” Viață inspirată care cunoaște puterea de a stăpânii desăvârșirea”
Acest număr de destin, 11, este unul dintre numerele maestre și favorizează împlinirea realizărilor ambițioase și originale. Simbolizează inteligența și inspirația. Acest destin nu este unul ușor de trăit, fiind un număr maestru, vibrațiile sunt puternice și nu suportă limitări sau restricții. Uneori poate să aducă o reușită răsunătoare urmată de o prăbușire care obligă la un nou început. Acești nativi ce dețin numărul 11 au nevoie de un caracter foarte puternic și o voință mare. Nativul trebuie să-și înfrâneze nerăbdarea și nervozitatea pentru parcurgerea drumului în viață.

Destinul 22 – „Viață de împliniri importante”
Acest drum al vieții, reprezentat de numărul maestru 22, favorizează proiectele la nivel înalt, care interesează o colectivitate, o țară sau chiar întreaga lume. Multe dintre persoanele importante sau liderii cunoscuți au un destin 22. Dacă nu sunt mereu lideri, aceștia au scopul de a se dedica celor ce au nevoie de ajutorul lor. Acest destin simbolizează inteligența superioară și interesul universal. Cei care dețin acest număr al destinului nu prea mai au loc pentru viața personală și cotidiană, destinul lor fiind să se dedice în întregime comunității din care fac parte. La baza acestui număr există o puternică dorință de a înfăptui ceva concret și în folosul semenilor. Calitățile necesare pentru asumarea acestui destin sunt în principal dragostea față de oameni, posibilitatea de a duce la bun sfârșit proiecte de mare anvergură, puterea de a realiza ambiții, are nevoie deci de calități excepționale. (În majoritatea cazurilor luați în calcul destinul 4 în loc de 22, deoarece acesta din urmă presupune ființe cu adevărat excepționale.)

Diana Stejereanu, provocare pentru toate femeile! Ce trebuie să faci pentru a fi selectată la un antrenament lorganizat ... Connect-R a dezvăluit secretul! De ce a recurs la schimbarea radicală de look, care-l face de nerecunoscut? "Hai ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x