Antena Căutare

Cum se comportă o femeie în relația de cuplu și în familie în funcție de vibrația interioară. Sfaturi de la numerologul Stratulat

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre tendințele de comportament ale femeilor, în fucncție de vibrația interioară.

Colaj cu numere și un cuplu îmbrățițat Galerie
Corina Stratulat a descris cum se comportă femeile în funcție de vibrația interioară | Shutterstock

Corina Stratulat, specialist în numerologie a enumerat câteva dintre tendințele pe care le au femeile în relație, în funcție de vibrația interioară. Numerologul a oferit și câteva sfaturi pentru o relație echilibrată.

Deși suntem diferiți, cu ajutorul numerologiei putem vedea anumite predispoziții care se aplică în funcție de vibrația interioară.

„Prin analiza datei de naștere vedem mai multe tendințe ale persoanelor în relații. Nu cred că există rețeta ideală pentru o relație. Suntem unici. Însă sunt câteva principii pe care dacă le respectăm avem toate șansele să avem o relație echilibrată”, a explicat numerologul Corina Stratulat.

Cum se calculează vibrația interioară

Vibrația interioară se determină în funcție de suma cifrelor zilei de naștere. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1).

Corina Stratulat a oferit câteva sfaturi pentru femeile care au vibrație interioară masculină, adică 1, 3, 5, 7 sau 9.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Femeile cu această vibrație interioară au tendința de a încerca să preia mereu conducerea, de a fi tot timpul în acțiune, de a fi mereu independete, în competiție cu partenerul. De asemenea, aceste femei au tendința de a încerca să facă mereu lucrurile singure, fără a cere ajutorul.

Corina Stratulat a oferit câteva sfaturi pe care femeile cu vibrația interioară menționată mai sus ar trebui să le respecte pentru o relație echilibrată.

Sfaturi de la numerologul Corina Stratulat pentru femeile cu vibrație interioară masculină

„În primul rând să nu-și mai asume rolul de bărbat în casă. Nu o fac cu rea intenție, dar cumva tendința lor este să ia inițiativa mereu și să preia conducerea. Ele vor să facă inclusiv lucrurile tehnice în casă”, a precizat numerologul.

De asemenea, femeile cu vibrație interioară de cifră impară trebuie să se abțină din a lupta pentru independență.

„Aceste femei au capacitatea de a fi independente, de a se descurca și singure și începe să le și placă. Dar în relație trebuie să fim parteneri, echipă. Nu în sensul că trebuie să depindem cu totul de celălalt, dar trebuie să lucrăm în relație de parteneriat”.

Citește și: Ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Numerologul Corina Stratulat: Momentul nunții influențează căsnicia

Relaxarea, este, de asemenea, unul dintre aspectele de care trebuie să țină cont femeile cu vibrația interioară 1, 3, 5, 7, 9.

„Foarte important să se și relaxeze. Ele fiind nativ în acțiune și cu foarte multă forță, cu inițiativă, nu prea știu să se relaxeze și atunci o femeie nerelaxată nu este atrăgătoare.

„Aceste femei cu tendință masculină nu prea cer ajutor. Li se pare rușions, sau că ar fi vulnerabile. Nu e nimic greșit. Trebuie să aibă curaj să ceară ajutor când are nevoie”.

Totodată, aceste femei trebuie să e abțină din a intra în competiție cu partenerul.

„E foarte important ca femeile cu vibrația inetrioară 1, 3, 5, 7, 9 să nu intre în competiție cu partenerul și să se abțină din a-l testa permanet”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Rețetă de pui cu cartofi și două sosuri, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți, rețetele lui Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x