Antena Căutare

Cu măști și verificarea temperaturii! Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Mai este puțin timp până la Evaluarea Națională și Bacalaureat, motiv pentru care elevii trebuie să afle ultimele detalii cu privire la modul de desfășurare al examenelor.

Reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Mădălina Vasile, a mers la Inspectoratul Școlar al Municipiului București, acolo unde a stat de vorbă cu Roxana Cercel, inspector școlar, pentru a afla mai multe informații despre examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

ELEVII, REGULI NOI PENTRU EXAMENELE DE EVALUARE NAȚIONALĂ ȘI BACALAUREAT

„Așa cum s-a anunțat deja, copiii din anii terminali, adică din clasa a VIII-a sau a XII-a, pot reveni la școală pentru pregătirea finală în perioada 2-12 iunie.

citește și: Cum vor arăta cerințele la Bacalaureatul de anul acesta. Modele de subiecte la Română, Matematică sau Istorie

Este la latitudinea părinților, nu obligatoriu. Examenele vor debuta pe 15 și 22 iunie, pentru Evaluare Națională și Bacalaureat.

Cu măști și verificarea temperaturii! Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Odată cu revenirea copiiilor la școală, Inspectoratul Școlar a luat măsuri privind măsurile de siguranță ce se impun: măști de protecție, igienizarea spațiilor de învățământ, dezinfectanți.

citește și: Monica Anisie, detalii despre examenul de bacalaureat: "Am eliminat din materie, începem cu probele scrise"

Elevilor li se va lua temperatura la intrarea în sala de examen și se va păstra distanțarea socială. În sala de clasă, în timpul examenului, vor fi dispuși câte zece elevi în sală. Copiii vor purta măști și la intrarea în școală vor exista culoare speciale, pentru a nu exista posibilitatea să se întâlnească”, a dezvăluit Roxana Cercel, inspector școlar.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli totul despre ultimele măsuri luate pentru elevii care urmează să susțină examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Video de senzație! Cum arăta Ramona de la Neatza, când era mică! „Tata bea cu prietenii, lua muzicuța și mă punea să dan... Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x