Antena Căutare

Ups! Dani Oțil ar putea dormi în balcon în noaptea asta! Ce a spus despre fiica lui Nico: „E și tatuată!”. Video

Dani Oțil ar putea dormi în balcon în noaptea asta! L-ar putea costa scump un comentariu pe care l-a făcut în direct despre fiica lui Nico, Alexandra Matei, concurentă alături de mama ei în „Asia Express”, sezonul 3.

Nico și fiica ei, Alexandra, au vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre aventura trăită în „Asia Express - Drumul Comorilor”.

„Alexandra e foarte fit, așa. Zici că e concurent profesionist. E super fit, așa, niște vene, niște chestii... Și e și tatuată, așa, arată ca un fel de... Nici nu vrei să îi ceri numărul de telefon...”, a spus Dani Oțil, care a mai și început să râdă când Alexandra a precizat că nu s-a schimbat foarte mult în timp.

„Face sală aproape în fiecare zi, în afară de duminică. Îi sun și eu că trebuie să se mai și odihnească, dar nu poate, pentru că deja i-a intrat în sânge”, a spus Nico.

„Nu mi-a stricat programul Asia Express, pentru că am făcut și acolo destulă mișcare. Într-adevăr, am avut mari probleme cu alimentația, și s-a văzut asta din prima săptămână”, a spus și Alexandra Matei, care a pornit la drum cu 46 de kilograme și a pierdut trei.

Lui Nico îi vine să „se ia la bătaie” când se vede în „Asia Express”, sezonul 3

Nico a recunoscut că îi vine să „se ia la bătaie” când se vede în „Asia Express”, sezonul 3, și că i s-a făcut milă de fiica ei.

„Pentru mine a fost o experiență extraordinară, îți testează limitele, dar nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung la nivelul ăsta, să mă cert cu ea, să mă enervez din orice... Am ieșit din zona mea de confort și acolo îmi era și milă de ea, pentru că pornea la drum, făcea ceva, și eu gâfâiam. Acum mă uit și mă enervez pe mine.

Tot concursul ăla a fost cumva la extremă – după un drum de 12 ore să intri direct în concurs. Adrenalină la maxim a fost! Eu nu sunt tupeistă. Eu sunt a naibii uneori, dar ea știe, și îi trece. Ea e mai tupeistă”, a spus Nico.

Alexandra a precizat că mama ei „face mai urât la foame” și că din acest motiv era și „nervoasă pe acolo”.

„Aveam o relație mult prea puternică și frumoasă ca să ni se strice din cauza unui show. Într-adevăr, a fost prima experiență cu foarte mult stres pe care am trăit-o amândouă. A fost mai stresant decât când am venit cu primul băiat acasă. Nu se compară!”, a precizat Alexandra.

Nico a dat din casă! Fiica ei i-a mărturisit că nu știe cum a stat tatăl ei alături de ea. Artista a cântat melodia „4 pereți” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți clipurile din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cei mai simpatici mini Răzvan și Dani! Copiii fostului fotbalist Costin Lazăr, show, în direct! „De aia n-ai timp de fet... Damian Drăghici a făcut super show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani” Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x