Antena Căutare

Răzvan s-a așezat în brațele lui Dani, după ce colegul lui i-a spus horoscopul în versuri: „Vărsător, săgetător, nu mai fi risipitor...”

Răzvan Simion s-a așezat în brațele lui Dani Oțil, pe băncuța tradițională din platoul celui mai iubit matinal, după ce Dani i-a spus horoscopul în versuri.

Răzvan Simion s-a așezat în brațele lui Dani Oțil, pe băncuța tradițională din platoul celui mai iubit matinal, după ce Dani i-a spus horoscopul în versuri.

„Fiecare dintre noi are o zodie întipărită undeva. Ce e calendarul, ce suntem noi, încotro, Berbecule? De ești Vărsător, dacă n-ai pereche, Gemeni, Pești sau din Fecioară…”, a început Dani Oțil.

„Mamă, ăsta mă omoară”, l-a întrerupt Răzvan Simion.

„Vărsător, săgetător, nu mai fi risipitor; Privește-ne din pridvor; Urcă-te pe tractor...”, a mai recitat Dani Oțil, după care a fost interrupt, din nou, de Răzvan.

După ce a renunțat să mai recite, Dani a concluzionat că ar trebui să fie scoasă băncuța tradițională din platoul emisiunii. „Ne înrăiește”, a spus el.

Răzvan nu a fost de acord și s-a așezat în brațele colegului său.

Urmăriți clpul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan și Dani vă invită să urmăriți și pagina Neatza de pe Instagram! „Vom pune imagini ce nu vor apărea în emisiune sa... „Fundulețul strâns!”. Fitness cu Diana Stejereanu pentru un abdomen perfect! Dani Oțil a râs de Ramona: „Parcă e un pui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x