Antena Căutare

De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu

Copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a răcit, iar tatăl lui a rămas acasă pentru a-l îngriji. Gabriela Prisăcariu a anunțat motivul pentru care Dani Oțil nu a putut ajunge pe platourile de la „ Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu Galerie
Băiețelul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil se confruntă cu noi probleme de sănătate | Antena 1

Fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-au întrebat de ce a lipsit Dani Oțil din emisiune, iar Gabriela Oțil a venit cu răspunsul.

Gabriela Prisăcariu a publicat un videoclip pe Insta Story, în care apare vorbind cu bebelușul său Luca Tiego. În videoclip soția lui Dnai Oțil le explică faptul că prezentatorul nu a putut ajunge la serviciu, pentru că fiul lor, Luca Tiago, s-a îmbolnăvit.

Citește și: Cum își distrează Dani Oțil băiețelul de aproape 4 luni. În ce ipostaze haioase l-a filmat Gabriela Prisăcariu

Băiețelul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil se confruntă cu noi probleme de sănătate: „Ne întreabă lumea de ce nu merge tati la muncă”

În videoclip Luca Tiago strănută, iar mama sa îl întreabă unde a răcit.

„Mamă, ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici? Că te-ai îmbolnăvit și stă acasă cu bebe. Tu să-mi spui cu ce bebelușe ai umblat! Unde ai răcit? Unde?”, se aude spunând Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut, iar acum au parte de perioada în care bebelușul lor este extrem de sensibil și re nevoie d eîngrijiri speciale.

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, este activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fnaii experiențe din viața de mamă. De curând, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că a avut parte de o perioadă în care bebelușul său nu lua în greutate și nu putea dormi.

Citește și: Video-ul emoționant postat de Gabriela Prisăcariu la aniversarea a 2 ani de la logodnă | VIDEO

“Am primit multe mesaje în care mă întrebați cum am reușit să îl pun pe bebe în pătuț. Nici eu nu știu cum mi-a ieșit. Cred că am avut noroc. Oricum 2 zile îmi iese, o zi nu. Ce-i drept astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru.

„El noaptea încă doarme cu noi în pat, din simplu motiv pentru că îmi este mie comod să îl alăptez. Și așa mă trezesc de multe ori noaptea. Mănâncă din 2 în 2 ore. Dacă ar mai fi să mă și ridic, să mă duc în altă cameră...Nu! cât timp îl alăptez o să doarmă cu noi în pat și îmi și place. Este atât de mic și să îi simt mirosul, e atât de drăgălaș. (...) Sunt sigură că nu o să mai am momentele astea așa că mă bucur de el cât pot eu de mult.

„Și pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să îi dau și formulă în completare. Am schimbat, suntem la a 3-a formula. (...) Și ce-i drept este mai liniștit. (...) Totul a fost doar la sfatul medicului”,, a povestit în urmă cu ceva timp soția lui Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai a anului 2021.

Paste cremoase cu sos de legume și parmezan. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 25 ianuarie 2022... Soluțiile în cazul certurilor din cuplu, în funcție de vibrația interioară. Ce sfaturi ne oferă numerologul Corina Strat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x