Antena Căutare

De ce Răzvan Simion apare primul în denumirea „Răzvan și Dani”: „Mi-a fost rușine să întorc foaia”

Răzvan Simion și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România. Îmbinarea numelor „Răzvan și Dani” i-a făcut celebri, iar povestea din spatele denumirii a fost recunoscută de Dani Oțil după mulți ani de la înființarea cuplului.

Colaj cu Răzvan și Dani Galerie
Răzvan Simion și Dani Oțil au împlinit 14 ani la „Neatza cu Răzvan și Dani” | Antena 1

Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, Dani Oțil a vorbit despre începuturile carierei sale, începuturi în care a fost mereu alături de Răzvan Simion. Dani Oțil a explicat de ce Răzvan apare primul în denumirea „Răzvan și Dani” și motivul pentru care cuplul nu se numește „Dani și Răzvan”.

Dani Oțil, mărturisiri despre începuturile carierei. Cum a fost creată denumirea „Răzvan și Dani”

Dani Oțil a mărturisit că rotițele care fac actualmente parte din logo-ul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani au fost desenate de el în 1999. Dani Oțil a povestit cum a creat două versiuni ale logo-ului, una în care Răzvan apărea primul și a doua în care Dani apăre aprimul, însă în momentul în care i-a prezentat ideea colegului său, Dani Oțil a simțit că nu ar fi fost frumos să întoarcă foaia și să arate și cea de-a doua variantă a ideii.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă alături de fiul său și al lui Dani Oțil. Cât de mult a crescut micuțul

Dani Oțil a mărturisit că abia la 12 ani după ce el și Răzvan Simion au devenit celebri sub denumirea „Răzvan și Dani”, i-a spus colegului său că exista o varaintă a desenului și cu denumirea „Dani și Răzvan”.

„Eu am făcut rotițele, eu le-am desenat la cămin. Rotițele sunt un angrenaj. O roată dințată nu e nimic singură, dar cu încă una devine un angrenaj, astea era ideea. Eu le-am desenat în 1999. Și e cu Răzvan și Dani pentru că mi-a fost atât de rușine să întorc foaia. Eu am făcut și invers. Cu Dani și Răzvan, dar când i-am prezentat ideea lui Răzvan, știam că pe spate era invers. Dar nu am întors foaia niciodată. I-am spus cred că după 12 ani că erau rotițele și invers. Eu sunt ăla mai supărat și el e mai pozitiv. N-am putut”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Dani Oțil și Răzvan Simion și-au început cariera la un radio din Reșița, orașul lor natal, apoi au mers la un radio din Timișoara. Un alt raționament pentru care colegul său, Răzvan, a fost menționat mereu primul în prezentarea lor a fost și muzicalitatea: „În radio ține și de fonetică și de felul în care se aude. Jingle-ul cu Răzvan și Dani doar așa se putea cânta”, a mai spus Dani Oțil.

Citește și: Ce spune Răzvan Simion despre fostele sale relații, dar și despre cea prezentă. Prezentatorul a făcut declarații neașteptate

După succesul din Timișiara, Răzvan și Dani s-au mutat în București, unde i-au impresionat pe toți cu amuzamentul lor la radio, așa că au ajuns să aibă emisiunea lor care a împlinit recent 14 ani: „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Super Neatza cu Răzvan şi Dani lansează campania Îndrăgostește-te la Super Neatza, începând de la 1 februarie... Rețetă de friganele, preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x