Antena Căutare

De la Dani Balonaș la Balonașa Veselă, Prințesa Primavară și Trifoiul Inimos! Cele mai inedite personaje, desprinse parcă din povești, au venit în platoul Neatza de-a lungul anilor!

Nu aduce primăvara, ce poate aduce o minte inventivă, dublată de mult curaj și chef de joc! De 1 martie, simpaticul Dani Oţil, matinalul poznaș de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor, spre surprinderea colegilor.

Cele mai inedite personaje, desprinse parcă din povești, au venit în platoul Neatza de-a lungul anilor! Nu o dată, platoul s-a transformat într-un adevărat loc de poveste, cu personaje care mai de care!

De 1 Martie, nu a adus primăvara, ce a reușit o minte inventivă, dublată de mult curaj și chef de joc! Simpaticul Dani Oţil, matinalul poznaș de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor, spre surprinderea colegilor.

Cu ajutorul unui balon umflat, așa cum a văzut el la alții pe internet, matinalul a reușit să devină un mărțișor veritabil, numai bun de strâns la piep. Însă după multă țopăială, balonul a cedat, iar Dani părea mai degrabă un ou de Paște!

„Nici noi nu știm ce ne-a pregătitt, să mergem pe la conducere sub formă de Dani Mărțișor și să cerem o mărire!!”, a venit Răzvan cu ideea, una numai bună de pus în practică dacă balonul nu ar fi cedat.

Ne aducem împreună aminte?

Nu o dată, matinalii s-au deghizat în personaje care mai de care. Vă amintiți de Coșarul, Balonașa Veselă, Prințesa Primavară și Trifoiul Inimos? Dacă nu, vă ajutăm noi să vă reîmprospătați memoria!

<

p>

Tot vestitori de-ai primăverii au fost și Albinuța Dani, Charly Chaplin, Licuriciul Roxana, Sorcova Martin, Morcovul Vlșdutz și Cosarul Răzvan, hotărâți să sărbătorească așa cum se cuvine primul anotimp!<

/p>

Și, nu, chiar nu am avea cum să nu râdem cu gura până la urechi, admirându-l pe Dani îmbrăcat în femeie?! Pe perucă și colanți, matinalul chiar părea că își intră excelent în rol. <

/p>

Și, dacă nu ați primit încă mărțișoare, Văru din Giurgeni, cel care a adus mărțișoare pentru candidatele la postul de vecină poate se îndură și de voi! Doar are o valiză întreagă, vă amintiți?<

/p>

Idei de mărțișoare mai nonconformiste! De să nu-ți tratezi iubita, soția, mama sau soacra ca pe o regină, cu pietre preț... Dani, Dani, doi într-unul: mărțișor sau ou de Paște? Răzvan: „Nici noi nu știm ce ne-a pregătit, să mergem pe la conduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x