Antena Căutare

De pe scena X Factor, pe culmile succesului! Ad Libitum, fenomenul muzicii românești: "Pe 21 aprilie, va avea loc primul nostru concert. Credem că putem umple o sală întreagă cu 800 de oameni"

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul de la Neatza, băieţii au demonstrat încă o dată că îşi merita locul fruntaş în industrie.

Ad Libitum, cuceritorii din grupa lui Carla's Dreams, trupa finalistă de la X Factor, sunt un adevărat fenomen al muzicii romaneşti. Invitaţi în platoul de la Neatza, băieţii au demonstrat încă o dată că îşi merită locul fruntaş în industrie.

"Suntem în vizită la Bucureşti, cu gânduri numai bune. Am avut un eveniment, după care ne-am întâlnit cu Carla's Dreams, ne-am văzut la concertul lui (...) Am avut foarte multe ecouri pozitive, după X Factor, şi ne-am îmbarcat la un proiect ambiţios: primul nostru concert, pe data de 21 aprilie la Cluj.

Avem ambiţia de a fi singuri în concert că ni s-a spus că genul nostru nu va prinde, că trebuie să chemăm artişti. Noi credem că putem umple o sală întreagă cu 800 de oameni. Este pariul pe care cred că îl vom câştiga", mărturisesc băieții.

"Neatza cu Răzvan și Dani” lanseazã campania ,,Te iubesc, Mama!”... Se anunță primul bebeluș de la „Neatza”? Răzvan Simion, către Dani Oţil şi Flavia Mihăşan: "Sunteți perfect pregăti...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x