Antena Căutare

Burger de distanțare socială la Neatza! Cum gătești dacă stai la câțiva metri de ingrediente: „Dă cu maglavais din ăsta”

Distanțarea socială vine cu reguli noi chiar și pentru cei aflați în platourile de televiziune. De aceea, simpaticii matinali de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-au conformat și au demonstrat tuturor cum se poate găti de la trei metri!

Epidemia de coronavirus din România ne-a obligat să urmăm cu strictețe măsurile de siguranță impuse de către autorități, pentru a preveni răspândirea bolii.

citește și: Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”

Matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au respectat și ei regulile și a ieșit spectacol de zile mari în bucătărie! Cum gătești dacă te afli la câțiva metri de ingrediente?

MOMENTE AMUZANTE ÎN EMISIUNEA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Și fiindcă Răzvan Simion și Dani Oțil se descurcă de minune în orice situație, la Jocurile Olimpice de Carantină cei doi au fost nevoiți să facă tot felul de preparate, dar...de la distanță!

Burger de distanțare socială la Neatza! Cum gătești dacă stai la câțiva metri de ingrediente: „Dă cu maglavais din ăsta”

Momente de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Momente de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Practic, folosind brațe de manechin, Răzvan Simion și Dani Oțil au pregătit tot felul de preparate, ba chiar și o porție de clătite cu gem!

citește și: Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

La final, simpaticul Cătălin Oprișan a gustat din preparatele colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani și a dat note pe măsură!

A fost un moment mai mult decât savuros, pe care îl poți urmări în clipul video de mai sus, din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”... Ce au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x