Antena Căutare

Marian Duță de la Neatza cu Răzvan și Dani, pregătit să devină băiat de casă: ”În doi, trei ani, așa, acum e domnul Dani pregătit!”

Marian Duță, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost la un târg organizat la Muzeul Național al Țăranului Român, unde a avut parte de o surpriză plăcută. 

Marian Duță, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost la un târg organizat la Muzeul Național al Țăranului Român, unde a avut parte de o surpriză plăcută.

Mai exact, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a întâlnit cu una dintre prietenele mamei lui, care l-a întrebat când se însoară. În timpul discuției, însă, el a oferit o informație cu totul și cu totul inedită.

Marian Duta, un coleg de nota 10

”În doi, trei ani, așa, acum e domnul Dani aproape pregătit, apoi Puberu. Peste doi trei ani.”, a mai spus el.

Marian Duță, cel mai neobosit turist de la Neatza, a aflat ultimele oferte de vacanță de la Constanța

Ce bunătăți poți găsi la Târgul Familiei desfășurat la Muzeul Național al Țăranului Român, află în clipul de mai sus!

Moment unic la Neatza cu Răzvan și Dani! Valentin Luca, reprezentație spectaculoasă cu pahare și sticle în direct, la TV... Cireșica s-a făcut mare! Nicole Cherry, decolteu amețitor în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani: ”N-am văzut așa ceva! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x