Antena Căutare

Ei sunt concurenții "The Four - Cei 4", care vă dau întâlnire mâine, de la ora 20:00, la Antena 1

”The Four - CEI 4”, showul ce va debuta, mâine, la Antena 1, are toate șansele să se transforme într-un fenomen, pentru că se bazează pe o rețetă nemaiutilizată până acum.

”The Four - CEI 4”, showul ce va debuta, mâine, la Antena 1, are toate șansele să se transforme într-un fenomen, pentru că se bazează pe o rețetă nemaiutilizată până acum.

Jurații - Feli, Antonia, Cheloo și Carla's - aleg CEI 4 concurenți, cunoscuți în industria muzicală de la noi, aceștia sunt provocați de CHALLENGERI, iar publicul - cel din sală și telespectatorii - votează. Nimeni nu este sigur de scaunul său până când nu se termină MAREA FINALĂ!

Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediție ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, pentru șansa de a ajunge în topul industriei muzicale din România!

Fiecare dintre cei patru are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo i-au selectat și au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”.

Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

PAȘTE 2018. Cum se hotărăște data Paștelui, în fiecare an... Rămâi în București, weekend-ul acesta? Cum îți poți petrece timpul liber: cele mai tari evenimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x