Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Elena Gheorghe, declarație incredibilă pentru soțul ei, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „A fost destul de greu”

Elena Gheorghe i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, muzicianul Cornel Ene, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a cântat o melodie de dragoste nouă, „Numele tău”.  

Elena Gheorghe i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, muzicianul Cornel Ene, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a cântat o melodie de dragoste nouă, „Numele tău”.

„Este o piesă la care țin foarte mult, pentru că mi-am dorit-o. Mi-am dorit cea mai romantică piesă. Și iată că a ieșit, mai ales că am folosit foarte multe instrumente live, pe care le-am înregistrat în studio”, a spus Elena Gheorghe despre melodia „Numele tău”.

Răzvan Simion nu a ratat ocazia să o întrebe pe artistă și despre soțul ei, Cornel Ene, cu care ea are doi copii.

„Suntem împreună din 2005 și suntem căsătoriți din 2011. Am vrut să facem de mult timp pasul, doar că nu a fost momentul, mai ales că eram cu treaba asta, cu proiectul solo, și a fost destul de greu să ne punem pe picioare. Apoi am spus că avem succes, să o lăsăm pe anul viitor, și uite așa s-a făcut 2011 și am zis gata, nu se mai poate”, a povestit ea.

Elena Gheorghe a dezvăluit că atunci când se gândește la soțul ei, primul ei gând este „iubire necondiționată”.

„El întotdeauna m-a sprijinit, chiar și înainte să fim împreună. A fost întotdeauna un prieten extraordinar și m-a încurajat”, a explicat ea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro