Antena Căutare

Eneli, amintiri din redacția a1.ro. Cătălin Oprișan: "Cine scrie la Digital, intră frumos, scrie un an la Antena 1, după care scoate melodii de top"

Înainte să se lanseze pe piața muzicală, Eneli a fost colegă cu Cătălin Oprișan la A1.ro. Artista a intrat în redacție cu două kilograme de nectarine ca să se pună bine cu toți colegii.

Înainte să se lanseze pe piața muzicală, Eneli a fost colegă cu Cătălin Oprișan la A1.ro. Artista a intrat în redacție cu două kilograme de nectarine ca să se pună bine cu toți colegii.

"Are o prietenie frumoasă cu o parte din gaşcă de la Neatza. Eneli a fost colega noastră de la divizia de la Digital, condusă de Cătălin Oprisan", mărturiseşte Răzvan. Iar amintirile nu au rămas fără ecou.

Mhm, Mhm! Eneli, apariție sexy la ”Neatza”: "Pentru mine nu există un plan B. Vreau să fac muzică toată viaţa"

"Cătălin este un profesionist, când este la lucru", recunoaşte Eneli, iar redactorul şef de la a1.ro nu se poate abţine.

"A intra într-o zi că acum, aşa, cu două kilograme de nectarine, ne-a adus ca să ne șpăguiască şi iată unde a ajuns.

Zile de vară relaxante și muzică bună, la Neatza! După hit-ul "Mhm, Mhm", Eneli a adus vibe-ul de vacanță cu piesa "Cold"

Cine scrie la Digital, intră frumos, scrie un an la Antena 1, după care scoate melodii de top. Ăsta este parcursul", povesteşte Cătălin Oprișan, în stilul carcateristic.

Galerie FOTO! ”Mhm, Mhm”, ai fredonat piesa asta toată vara! Ea e Eneli, bomba sexy care a cucerit topurile muzicale

AVERTIZARE METEO! România, cuprinsă de caniculă. Temperaturi extrem de ridicate... Zile de vară relaxante și muzică bună, la Neatza! După hit-ul "Mhm, Mhm", Eneli a adus vibe-ul de vacanță cu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x