Antena Căutare

Fashion House Pallady, locul unde îți reînnoiești garderoba. Sunt reduceri de până la 70% la brandurile premium (P)

O nouă săptămână, o altă sesiune de shopping la Fashion House Pallady. Diana Munteanu de la Super Neatza i-a făcut din nou „invidioși” pe colegii de platou – pentru că ea merge la cumpărături în timp ce ei lucrează. Iată cu ce a plecat acasă vedeta TV de această dată din cel de-al doilea centru outlet din România.

Diana Munteanu, la Fashion House Pallady, imbracata in maleta alba si sacou Galerie
Fashion House Pallady, locul unde îți reînnoiești garderoba. Sunt reduceri în fiecare zi de până la 70% la branduri premium (P) | Antena 1

Pentru Diana Munteanu și, în general, pentru multe dintre femei, ziua aduce una dintre cele mai apăsătoare întrebări: „Cu ce ne îmbrăcăm azi?”. Când mergi însă la Fashion House Pallady și vezi atât de multe reduceri și atât de mari, răspunsul îți vine mai ușor în minte și știi deja ce ținute să pregătești pentru următoarea perioadă din acest sezon.

Diana Munteanu de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a mers din nou la cumpărături la Fashion House Pallady, centrul outlet care se aseamănă cu un orășel vechi, la doar 15 kilometri de București, pe drumul spre mare.

„O nouă zi, o nouă dilemă. Cu ce mă îmbrac astăzi? Dar săptămâna viitoare? Din acest motiv am ajuns la outlet-ul Fashion House Pallady, unde poți să te îmbraci foarte bine și să nu cheltui tot bugetul pentru că în fiecare zi ai reduceri de până la 70%”, a spus Diana Munteanu. „Azi am nevoie de o haină groasă!”.

Toate brandurile premium le găsiți reduse, în fiecare zi, cu până la 70%. Tot acolo găsiți și alte beneficii, cum ar fi cele legate de locurile de parcare.

Diana Munteanu: „La Fashion House Pallady găsiți magazine de marcă la prețuri accesibile de outlet și aveți așa: parcare gratuită, loc de joacă pentru copii și, bineînțeles, restaurant și cafenea. Păi cum să nu vii săptămânal?!”.

Peste 300 de locuri de parcare sunt la dispoziția clienților, dar și două linii de autobuz - R472 și R407. Ca să ajungi dintr-un magazin în altul trebuie să ieși afară, în aer liber, și să mergi pe străduțele cu felinare, un alt lucru prin care Fashion House Pallady se evidențiază, spre deosebire de shop-urile din mall-uri, spre exemplu.

Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru shopping

În apropiere de București, pe Autostrada Soarelui, Outlet Pallady reprezintă unul dintre locurile ideale pentru shopping, unde poți găsi cele mai cunoscute branduri premium, precum Marc O’Polo, Lee Cooper, U.S. Polo Assn. sau United Colors of Benetton, cu discount-uri substanțiale.

Fiecare magazin premium de la Fashion House Outlet Centre Pallady este bine pus la punct, cu măsuri de limitare a răspândirii pandemiei și un personal care te ajută oricând ai nevoie.

Legume în aluat tempura, rețetă preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 noiembrie 2021... Cifra destinului în carieră. Numerologul Corina Stratulat îți oferă cele mai eficiente sfaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x