Antena Căutare

Fenomen inexplicabil, după ieșirea din situația de criză! Ce au început să facă românii

La scurt timp de la ieșirea din situația de criză, tot mai mulți români devin victimele unui fenomen complet neașteptat. Reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a aflat despre ce este vorba și la ce trebuie să fim atenți.

Fenomen inexplicabil, după ieșirea din situația de criză! Ce au început să facă românii
Șoferii sunt afectați de un fenomen neașteptat, după ieșirea din situația de criză

Marian Duță, reporterul special al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a stat de vorbă cu pilotul Sorin Ene despre faptul că după ieșirea din situația de criză cauzată de epidemia de coronavirus au început să se înregistreze tot mai multe accidente în București, dar și în alte orașe din România.

ȘOFERII, AFECTAȚI DUPĂ IEȘIREA DIN SITUAȚIA DE CRIZĂ

Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, lipsa distanței între mașini sau folosirea telefonului mobil în timpul mersului sunt trei dintre cele mai frecvente greșeli făcute de șoferi în această perioadă, care pot duce chiar la accidente grave.

citește și: Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

Imaginile transmise din Piața Victoriei din Capitală arată faptul că traficul bucureștean a început deja să semene cu unul dintr-o zi obișnuită, de dinaintea apariției epidemiei de coronavirus.

Printr-un interviu acordat celor de la Neatza cu Răzva și Dani, pilotul Sorin Ene a oferit șoferilor numeroase sfaturi pentru un condus în siguranță!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Ce au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale... Ministerul Educației s-a răzgândit! Decizie de ultimă oră, înainte de BAC și Evaluare Națională! „Am anulat procedura”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x