Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Fetița Zurli, prognoză meteo pentru toți copiii! Spectacol incredibil în platoul de la Neatza: „Vor fi 30 de zâmbete peste România”

Fetița Zurli, împreună cu asistenţii săi, a prezentat starea vremii din România, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! 

În weekendul special dedicat Zilei Copilului, gașca Zurli a adus spectacolul și bucuria în casele românilor, într-o ediţie-eveniment prezentatã de Mirela Retegan!

GAȘCA ZURLI, SPECTACOL EVENIMENT LA ANTENA 1

Și fiindcă platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani era pustiu, atunci cei de la gașca Zurli au fost nevoiți să prezinte rubrica meteo, pentru ca cei mici să descopere ce secrete a pregătit vremea!

citește și: Gașca Zurli a pus stăpânire pe platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Anunțul ce i-a bucurat pe copii

Fetița Zurli, prognoză meteo pentru toți copiii! Spectacol incredibil în platoul de la Neatza: „Vor fi 30 de zâmbete peste România”

Gașca Zurli, spectacol-eveniment la Antena 1

citește și: Tura Vura a devastat platoul Neatza! Gașca Zurli, în lacrimi!

Fetița Zurli a avut și asistenți pe măsură, așa că distracția a fost uriașă! Copiii de pretutindeni au aflat nu doar gradele din țară, ci și ce trebuie să luăm la noi atunci când e soare sau ploaie!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce super show au făcut cei de la gașca Zurli! Vezi AICI cele mai tari momente cu gașca Zurli!