Căutare Live

Filmare de senzație pentru toți fanii fotbalului! Ce au făcut suporterii Dinamo Dresda, în timpul unui meci

Momente de senzație în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Oprișan ne-a prezentat care sunt cele mai tari clipuri video ale momentului! Cum se face sportul în izolare și cum arată cea mai frumoasă galerie a unei echipe de fotbal?

Nu mai este o surpriză faptul că simpaticul Cătălin Oprișan este un mare pasionat de fotbal, dar și un fin cunoscător al istoriei acestui sport. De data aceasta, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul ne-a dezvăluit cum se face sportul în carantină!

CLIPURI VIDEO AMUZANTE LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Se ia ținuta de fitness, se pune scaunul la geam și se face încălzirea și fixarea corpului într-o poziție cât mai bună.

CITEȘTE ȘI: Lecții de supraviețuire pentru bărbații aflați în izolare! Cum faci grătar în casă

Filmare de senzație pentru toți fanii fotbalului! Ce au făcut suporterii Dinamo Dresda, în timpul unui meci

Ce au făcut suporterii Dinamo Dresda, în timpul unui meci

Ce au făcut suporterii Dinamo Dresda, în timpul unui meci

Apoi, printr-o mișcare atentă, vă așezați pe scaun în timp ce luați un pahar de vin și...exercițiul e gata! Clipul video a fost realizat de o tânără plină de imaginație și a făcut senzație pe internet.

CITEȘTE ȘI: Cei aflați în izolare se pot bucura de mersul la piscină! Ce soluție a găsit un tânăr

Un alt clip video interesant prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani este cel în care un microbist a filmat momentul de aur în care galeria unei celebre echipe de fotbal din Germania s-a dezlănțuit într-un sincron uluitor!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și alte momente speciale din emisiune!

Cum au fost întâmpinați românii care au dus ajutoare în Republica Moldova: „Nu te-ai așteptat la un pod de flori, dar nu... Putem ieși din oraș după data de 15 mai? Răspunsul lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne...
Ultimele știri