Antena Căutare

Filmele pe care trebuie neaparat să le vezi, prezentate la „Neatza” de Cătălin Anchidin - Video

Trei filme recomandate au fost prezentate, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România.

Trei filme recomandate au fost prezentate, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România.

Unul dintre filmele recomandate este „The Favourite” (Irlanda-RegatulUnit-SuA, 2018), un lugmetraj biografic și istoric, cu Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Welsz, Joe Alwyn și Nicholas Hoult în distribuție.

„Este unul dintre filmele favorite la Oscar anul acesta”, a spus Cătălin Anchidin.

Un alt film recomandat este „Good bye, Lenin!” (comedie, dramă, Germania, 2003), cu Victor Polster, Arieh Worthalter și Oliver Bodart în distribuție.

„Unul dintre cele mai bune filme europene făcute vreodată”, a spus Cătălin Anchidin.

De asemenea, este recomandat filmul „The kid who would be king” (aventuri, fantastic, SUA-Regatul Unit, 2019), cu Rebecca Ferguson, Patrick Stewart și Louis Ashbourne Serkis în distribuție.

„Este unul dintre cele mai appreciate filme ale începutului de an în SUA”, a menționat Cătălin Anchidin.

Mai multe detalii oferite Cătălin Anchidin despre aceste filme recomandate sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexandra Predescu, campioană mondială la spadă, despre avantajele neștiute ale scrimei: „Mă ajută la nivel mental”... Feli are un nou single, „Nu mă înveți tu (cum să sufăr)”. Ce legătură are melodia cu fiica ei - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x