Antena Căutare

Final de februarie cu FRIG de îngheață pietrele! Doar prezența Lucsandrei a mai ridicat cu câteva grade temperatura în platou!

Amalia ne aduce ultimele vești despre vreme și..., așa cum bine intuim, mai avem mult de așteptat până la venirea primăverii.

Lucsandra ne aduce ultimele vești despre vreme și..., așa cum bine intuim, mai avem mult de așteptat până la venirea primăverii.

Cod portocaliu de ger în Bucureşti şi alte 27 de judeţe! ANM a emis un cod portocaliu de ger în Bucureşti şi alte 27 de judeţe din Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia Şi Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că va fi în continuare extrem de frig în întreaga ţară. Pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, precum şi pentru Capitală se menţine codul portocaliu de ger, până în 1 martie, la ora 10.00.

De asemenea, miercuri, până la ora 20.00, este cod portocaliu de vreme rea pentru judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea. Şcolile rămân închise în continuare în Bucureşti şi în unsprezece judeţe, în două dintre acestea - Teleorman şi Ilfov - cursurile fiind suspendate inclusiv vineri.

Circulaţia este oprită miercuri dimineaţă pe A2 şi pe A4, pe 14 drumuri naţionale şi pe 47 de drumuri judeţene, 107 trenuri sunt anulate, iar porturile maritime sunt închise, anunţă centrul Infotrafic.

Ger siberian în București. Unde este mai frig, la Flavia Mihăşan sau la Cătălin Oprișan? „Am dormit și cu căciulă, și cu... Cum arată casa lui Dani Oțil. A ținut cont de „TREI FETIȘURI”: „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x