Antena Căutare

Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a fost surprins Luca Tiago în platoul matinalului

Micuțul Luca Tiago a venit pe platourile de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, alături de mama lui. Dani Oțil a făcut o remarcă haioasă cu privire la fiul lui.

Colaj cu Luca Tiago, Gabriela Oțil, Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru Galerie
Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Oțil, a avut parte de prima sa apariție televizată | Antena 1

Luca Tiago a avut parte de o apariție înduioșătoare la TV. În timp ce Dani Oțil dicuta cu chef Nicolai Tand cu privire la rețete de ravioli cu creveți și tartă cu zucchini și vinete, micuțul Luca Tiago pășea în platou, ținut de mână de mama sa, Gabriela Oțil.

„Hai să nu mai lăsăm tot felul de intruși în platou”, a glumit Dani Oțil, făcând referire la fiul său.

Micuțul a captat toată atenția celor prezenți la matinal. Răvan Simion nu a ezitat să meargă alături de Luca pentru a se juca.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, costumul de baie cu decolteu abisal care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum arată acum proaspăta mămică

Luca Tiago, prima apariție televizată. Cum a reacționat Dani Oțil când și-a văzut fiul filmat

Camerele de filmat l-au surprins pe fiul lui Dani Oțil în timp ce făcea câțiva pași, ajutat de mama lui. Gabriela Oțil a fost toată un zâmbet în timpul momentului adorabil.

Dani Oțil a făcut un comentariu haios despre fiul său:

„Dragii mei, dacă ați văzut noul Tom și Jerry, ați înțeles cu cine seamănă copilul. Nu cu mine, ci cu șoarecele. Are urechile șoarcelui. Nu știu cu cine seamănă, că eu am urechile astea impecabile. Asta e... măcar să fie deștept, că la frumusețe... Atât s-a putut. Dar cred că e deștept”, a glumit Dani Oțil.

Cum s-au cunoscut Dani și Gabriela Oțil

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego.

Dani Oțil și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România

Gabriela Oțil a povestit cum l-a cunoscut pe Dani Oțil

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?”.

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Oțil este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 41 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. Luca Tiago a fost creștiant, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații.

Citește și: Reacția Gabrielei Prisăcariu după ce a fost criticată de fani pentru că a slăbit prea rapid după naștere

Părinții spirituali ai Gabrielei și ai lui Dani au fost Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu și cum mulți se așteptau ca ei să-l boteze și pe băiat, au avut surpriza să afle că altcineva l-a dus în fața altarului pe bebeluș.

Fiul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani și al modelului a fost botezat de niște prieteni apropiați ai cuplului. Laura Dumitru și Homan TandiJono sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago, după ceum a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instgram.

Deși a devenit mamă de puțin timp, Gabriela Oțil și-a recăpătat silueta și și-a reluat activitatea de model. În prezent, Gabriela și Dani Oțil se bucură de clipele minunate de familie, alături de fiul lor și nu uită să le arate și fanilor mici momente din vița lor, prin intermediul rețelelor sociale.

Supă chinezească de vită. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 iunie 2022... Tartă cu zucchini și vinete și tartă cu roșii cherry și anșoa. Rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 iunie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x