Antena Căutare

Dani, despre viața în cuplu: Flavia, nu te mai strâmba! Pe mine nu mă jignești cu…

Dani Oțil a vorbit despre o conviețuire „mai mult forțată” cu o prietenă care nu avea unde să stea. Conviețuirea s-a încheiat după ce ea i-a gătit lui Dani somon cu broccoli.

Dani Oțil a vorbit despre o conviețuire „mai mult forțată” cu o prietenă care nu avea unde să stea. Conviețuirea s-a încheiat după ce ea i-a gătit lui Dani somon cu broccoli.

„Poate este un moment educativ, poate doar mă face u de râs, dar... La un moment dat am încercat o conviețuire, mai mult forțată, cu o prietenă, o amică... Nu a avut unde să stea într-o perioadă. A stat la mine (…) Am o casă mare, Flavia, nu te mai strâmba. Și, dacă ai nevoie, îmi spui!”, a început să povestească Dani.

„ Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că mi-a gândit somon – am făcut acum câțiva ani o cură cu somon, eu când văd somonul și la televizor, bat televizorul. M-am gândit că o fi cu cartofi, mănânc cartofii, dar era cu broccoli. Le-am pus una lângă alta și începusem să mă rog de mine să gust măcar, să nu mă fac de râs. După 15 minute a zis că le aruncă”, a continuat el.

Dani a încheiat spunând că nu s-a legat nimic, altfel ar fi fost căsătorit.

„Nu s-a legat nimic, altfel eram căsătorit acum. A trebuit în două zile să părăsească casa. Pe mine nu mă jignești cu broccoli cu somon, Flavia… Mirosea în casă... Zici că ai avut o turmă de oi stricate la stomac”, a mai spus Oțil.

Dani Oțil, remarcă cu dublu înțeles pentru Flavia: Mă simt ca în liceu. Trebuie să ne întâlnim să…... De ce nu se sperie ursul de om? Dani are răspunsul, după ce s-a întâlnit a doua oară cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x