Antena Căutare

Florin Piersic nu a fost prieten cu matematica: „Eram cel mai prost din tot liceul la această disciplină”. Cum l-a favorizat un profesor

Florin Piersic a povestit, luni, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, că nu s-a priceput la matematică în timpul școlii și că a fost ajutat de un profesor la examenul pentru admiterea la liceu. 

Florin Piersic a povestit, luni, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, că nu s-a priceput la matematică în timpul școlii și că a fost ajutat de un profesor la examenul pentru admiterea la liceu.

„Eram cel mai prost din tot liceul la matematică. Pe cuvântul meu de onoare! Chimie, fizică, hai, mă mai descurcam, dar cu matematica foarte greu. De fiecare dată când eram chemat la tablă și știam că trebuie să îmi vină rândul și mie la matematică, eram pe nicăieri. Numai note proaste primeam”, a povestit Florin Piersic.

Marele actor a povestit și cum l-a ajutat un profesor ca să intre la Liceul de băieți nr. 3, astăzi Colegiul Național „Emil Racoviță”. A primit nota 9, spre nemulțumirea artistului.

Florin Piersic a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Urmăriți momentul cu Florin Piersic, pentru prima dată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, în clipul de mai sus.

Florin Piersic a avut un debut dureros în teatru, la propriu! „De fiecare dată când povestesc mă doare noada!"... Florin Piersic, emoționat până la lacrimi! A recitat în direct, la rubrica „Sărut-mâna, mamă!" de la „Neatza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x