Antena Căutare

Frații Florin și Dan Ristei, totul despre relația lor și despre ce nu s-a văzut la TV despre Asia Express

Chiar dacă timpul nu le permite să petreacă mult timp împreună, frații Florin și Dan Ristei au o relație cu totul specială, deși diferența dintre ei este de 11 de ani.

Dan Ristei este mai mare decât fratele lui, Florin Ristei, cu 11 ani. Lui Danie i se pare enomră diferența, dar Florin crede că este fix ce trebuie: "Iei foarte multă bătaie până la 16 ani", spune acesta.

Dani sesizează că niciunul dintre cei doi frați nu a luat taurul de coarne în AsiaExpress, adică să facă mai mult pe șeful, ci au lucrat ca o adevărată echipă, ascultându-se reciproc. Dani zice în glumă că a fost o strategie: "Noi la probe chiar ne gândeam, dacă intră Adda cu bărbatul ei, ăștia doi sigur se ceartă, atunci avem avantaj", spune Dani Ristei.

Și pentru Ristei experiența a fost senzațională: "Cea mai tare experiență pe care puteam să o trăiesc. E mișto cum vezi dinamica celorlalte echipe, cunoscându-le în alt mod decât le știam de acasă", spune Florin.

Ce nu s-a văzut la TV

După ce echipele au avut de trecut proba cu băutura de pește, frații Ristei au trebuit să ajung, sus, pe munte. Aceștia s-au urcat într-o mașină plină cu saci de orez și stăteau întinși pe ei. Au mers așa tot drumul pe serpentine, timp în care Dani Ristei abia mai putea să reziste. La coborâre era tot alb la față și a refuzat să vorbească pentru că ar fi vărsat tot ce mâncase.

Moment demențial la provocarea "Am/N-am" cu Florin și Dan Ristei! Amor în piscină, bătăi soră cu moartea, domnițe și hoteluri răvășite

Cine a fost genul mai gagicar dintre cei doi în adolescență, întreabă Dani Oțil.

Se pare că amândoi au fost foarte cuminți. Poate pare greu de crezut, dar au așteptat ca toate să vină la timpul lor.

Cine a fost mai obsedat de curățenie?

Niciunul! Mai mult de ordine îi interesa pe amândoi. Se pare că cei doi frați au mers pe aceeași lungime de undă.

Moment de senzație! Florin și Dan Ristei cântă live piesa "Father Figure". Nimeni nu bănuia ce voce are Dani

Cine e mai emotiv?

Niciunul. Amândoi sunt băieți tari!

Singurul lucru pe care Dani Oțil îl știe foarte bine despre Ristei este că acestyia îi place foarte mult brânza!

Răzvan Simion și Dani Oțil, la agățat de domnișoare. Amintiri de prin cluburi: "Așa stăteau toate cu burta în sus&q... Moment de senzație! Florin și Dan Ristei cântă live piesa "Father Figure". Nimeni nu bănuia ce voce are Dani...
Ultimele știri
x