Antena Căutare

Gabriel Tamaș vorbește despre momentul din Israel: „Am lucrat două luni în folosul comunității la un spital. A fost o experiență frumoasă, dar nu prea”

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de pe stadionul Astra din Ploiești, alături de Bogdan Andone și Gabriel Tamas, a aflat ce șansă are România la Euro2020.

Mâine România întâlnește Suedia într-un meci decisiv pentru calificarea la Euro2020. Bogdan Andone, antrenorul principal al echipei Astra Giurgiu, a declarat că „echipa națională poate face mâine un meci mare și să câștige”.

Astra Giurgiu are doi jucători convocați la lot Constantin Budescu și Denis Alibec. „Cu siguranță că vor face ce știu ei mai bine”, a adăugat antrenorul.

Gabriel Tamaș are 63 de selecții la echipa națională și trei goluri marcate pentru România. Acesta a recunoscut că în Israel s-a simțit cel mai bine jucând. Îi plăcea faptul că fanii îl iubeau și avea un sentiment plăcut. Însă din cauza problemelor pe care le-a avut a trebuit să plece.

Gabriel a fost prins conducând sub influența alcoolului și a primit două luni în folosul comunității. „Am muncit la un spital două luni, opt ore pe zi. Vinerea și sâmbăta eram liber”.

Vrei o vacanță? Hai la Targul de Turism de la Romexpo!... Unde are un tatuaj cu un iepure Maria Andria? Ramona Olaru: E aproape de morcov!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x