Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri INCENDIARE! „Adrian Păunescu și alții m-a dezbrăcat și am stat opt ore...”

 

Gheorghe Gheorghiu și Ionuț Dolănescu sunt legați de o frumoasă prietenie. Cei doi artiști locuiesc în America, alături de familiile lor, dar au venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a face dezvăluiri incredibile!

Cântăreții au dezvăluit cum este viața în Statele Unite sau dacă intenționează să obțină cetățenia americană.

Am mai aflat și detalii incredibile despre familiile celor doi și despre noutățile muzicale pe care le-au pregătit fanilor.

Gheorghe Gheorghiu și Ionuț Dolănescu au fost apoi supuși provocării matinalilor „Am / N-am”. Artistul a povestit cum l-a supărat pe Adrian Păunescu la Mamaia și s-a trezit că este dezbrăcat și aruncat în mare. De teamă să nu fie văzut, artistul a stat opt ore în apă!

Iată ce peripeții au dezvăluit cei doi artiști, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI