Antena Căutare

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla": "Mulțumim că ne bagă în seamă oameni care au scris istorie"

În platoul matinalilor, la ceas aniversar, a pășit și o legendă, marele Duckadam, cel în fața căruia s-au înclinat băieții: "Mulțumim că ne bagă în seamă oameni care au scris istorie", a mărturisit Dani Oțil.

Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla" a onorat platoul Neatza, iar Răzvan și Dani i-au înmânat trofeul emisiunii!

Helmut Duckadam (60 de ani) este un portar de fotbal retras din activitate, supranumit „Eroul de la Sevilla”, deoarece în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale, Steaua București. A jucat anterior și la Constructorul Arad.

La scurt timp după câștigarea trofeului, a suferit o accidentare care i-a pus capăt carierei. Acesta este director de imagine la FCSB.

Cariera sa a fost întreruptă brusc, din cauza unui anevrism care a impus o intervenție chirurgicală la brațul drept, aceasta determinându-l să iasă definitiv din fotbalul de performanță la vârsta de 27 de ani.

La 3 ani de la finala de la Sevilla, în anul 1989, Duckadam s-a reîntors pe teren, pentru ultimele două sezoane, la divizionara B, Vagonul Arad. În total are 133 de apariții în divizia A, 13 în Cupa României și 9 în Cupa Campionilor Europeni.

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Helmuth Duckadam, glume speciale la adresa lui Cătălin Oprişan: "Știi care este... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Oau, ce apariție!! Primele imagini cu Lidiei Buble în platoul matinalilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x