Antena Căutare

Horoscopul zilei 27 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Conform horoscopului pentru 27 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani, astăzi nativii vor să facă lucrurile diferit. Sunt șanse mari ca unele dintre semnele zodiacale să-și dorească schimbări radicale.

doua inimioare pe fundal albastru cu chenare galbene Galerie
Conform horoscopului pentru ziua de 27 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani, astăzi nativii vor să facă lucrurile diferit | Shutterstock.com

Spre seara zilei de 27 iulie 2021, unii dintre nativii horoscopului pot avea parte de magie, în timp ce alții vor trebui să facă față unor dezamăgiri. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte, spun astrele.

Horoscop 27 iulie 2021 Berbec

În continuare, vei rămâne în lumea ta, dornic să petreci cât mai mult timp în propria companie. Astăzi, abordarea ta nu este nici realistă, nici practică.

Citește și: Cele mai norocoase zodii ale lunii august 2021. Nativii care au parte de multe reușite

Horoscop 27 iulie 2021 Taur

Lasă activitățile solicitante pe altă zi. Pur și simplu, nu o să ai energie să le duci la bun sfârșit. Dacă nu ți-ai văzut familia de multă vreme, nu e de mirare că mintea ta zboară la cei dragi.

Horoscop 27 iulie 2021 Gemeni

Deși astăzi nu ai chef de multe discuții, nu va dura mult și vei redeveni sociabil. De asemenea, cu toate că nu este o zi tocmai productivă, foarte curând vei avea idei după idei. Pe unele le vei pune și în practică.

Horoscop 27 iulie 2021 Rac

Urmează o perioadă în care este recomandat să fii foarte realist când vine vorba de finanțe. Este foarte probabil să transformi acum un simplu gând într-o sursă importantă de venit.

Horoscop 27 iulie 2021 Leu

Poate că au fost unele momente în care ți-ai cam pierdut încrederea în tine. Acum îți recapeți carisma. Alți Lei nu își arată astăzi sentimentele din mândrie, iar acest comportament ar putea continua și în următoarea perioadă.

Citește și: Horoscop august 2021: dragoste, bani, carieră. Gemenii iau decizii radicale în cuplu, ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 27 iulie 2021 Fecioară

Până pe 11 august 2021 vei simți, destul de intens, nevoia de a petrece mai mult timp cu propria persoană. Celorlalți le va fi destul de dificil să-ți înțeleagă cheful de solitudine.

Horoscop 27 iulie 2021 Balanță

Nu este deloc ușor să fii focusat pe muncă și asta pentru că ale tale gânduri sunt în altă parte. Pentru multe Balanțe, urmează o perioadă în care pot relua legătura cu prieteni mai vechi. Important este ca nativii să nu refuze invitațiile și să iasă, să socializeze.

Horoscop 27 iulie 2021 Scorpion

Nu este surprinzător dacă acum vei cere o mărire de salariu. Cariera va fi principala ta preocupare și, da, se poate întâmpla să existe și discuții tensionate cu superiorii, în cursul zilei de azi. Dacă ai o funcție de conducere și te comporți ca un tiran, să nu uiți că pe cine întâlnești la coborâre, întâlnești și la urcare.

Horoscop 27 iulie 2021 Săgetător

Ești mai sensibil decât de obicei și iei lucruri mult prea personal. Mulți Săgetători sunt acum pe picior de plecare, fie că vorbim de o simplă călătorie sau de o mutare din țară.

Horoscop 27 iulie 2021 Capricorn

Iubire până la moarte și dincolo de ea - acesta este motto-ul următoarei perioade, când iei dragostea în serios și îl vei copleși pe partener cu atenția sau cadourile tale. Evident, poate fi valabil și invers.

Horoscop 27 iulie 2021 Vărsător

Se anunță multe conversații importante cu partenerul de business sau romantic. Mai mult ca niciodată, vei fi tentat să ții condiții. Ia în calcul că vei fi nevoit să dai ceva la schimb.

Horoscop 27 iulie 2021 Pești

Dacă până acum câteva săptămâni, toată atenția ta era îndreptată asupra flirturilor sau poveștilor de iubire, acum te vor procupa munca și problemele de sănătate. Așadar, a venit vremea să pui mai mult preț pe starea ta de bine.

Pentru a se bucura de o zi reușită, e indicat ca nativii horoscopului să fie cumpătați și să-și asculte instinctul. Mai ales spre finalul zilei de marți, 27 iulie 2021, când își pot face apariția tensiuni greu de controlat.

Rețeta zilei la Super Neatza, 26 iulie 2021. Friptură de rață cu piure de păstârnac și pepene galben, preparată de Vlădu... Rețeta zilei la Super Neatza, 27 iulie 2021. Mousse din ficat de pui cu ciuperci, preparat de chef Nicolai Tand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x