Antena Căutare

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 | Profimedia

Astăzi suntem mai sensibili decât de obicei și putem spune lucruri de-a dreptul răutăcioase deși nu avem intenții rele. Astăzi ne-ar prinde bine o porție de răsfăț și o îmbrățișare.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Berbec

Ești un exemplu când vine vorba de a deborda de energie, dar chiar și tu, din când în când, ai nevoie de o pauză. Așa că astăzi ți-ar prinde bine să te odihnești și să te ocupi de treburile casnice restante, spun astrele.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Taur

Îți recomand să spui tot ce ai pe suflet și nicidecum să bagi adevărul sub preș, chiar dacă unii te-ar putea considera mult prea sensibil pentru gustul lor. La locul de muncă, este posibil ca un coleg să te șicaneze, dar înțelept ar fi să nu îi răspunzi cu aceeași monedă.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Gemeni

Unele întâmplări astăzi îți pot zgudui încrederea de sine însă vei reuși să treci peste asta fără să fi prea afectat. Dacă ești single, fă cât de curând o selecție a admiratorilor.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Rac

Astrele îți recomandă astăzi să nu mai faci greșeala de a-ți călca pe suflet doar ca să le fie altora bine. Iar acasă, în familie, se pot spune vrute și nevrute, însă nu vei fi prea ușor de clintit.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Leu

Fă o scurtă listă cu lucrurile pe care vrei să le lași în urmă sau cu oamenii care nu te mai reprezintă și în compania cărora nu te mai simți bine. În cazul altor nativi, atenția le este îndreptată asupra unei povești de dragoste secretă.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Fecioară

Nu îți pierde vremea ascultând bârfele și nici nu îți da cu părerea dacă nu știi exact cum au stat lucrurile. Dacă astăzi ai de mers la negocieri, să știi că în primă fază îți va fi mai greu să îți găsești cuvintele însă ulterior o să te descurci așa cum faci de obicei.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Balanță

Cariera este prioritatea ta astăzi. Nimic altceva nu contează mai mult. Totuși dacă nu ții cont și de liniștea ta sufletească, există riscul să fi epuizat.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Scorpion

Pentur a înțelege o anumită situație este nevoie să privești dincolo de detalii. De asemenea, ca să ajungi la un numitor comun cu cineva, mai ales la locul de muncă, este cazul să schimbi tonul.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Săgetător

Nu prea te încântă ideea de a-ți analiza sentimentele în general, dar astăzi, pentru că ies la iveală tot felul de răni emoționale, ar fi mai bine să nu fugi de ceea ce simți.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Capricorn

În funcție de ce găsește universul în viața personală, energia se amplifică. Așadar, fie parteneriatul amoros sau de business merge strună, fie îți dă dureri de cap.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Vărsător

Nimic nu este mai obositor decât să ți se dea sarcini banale, dar se pare că astăzi nu ai încotro. Vei avea nevoie de multă energie pentru a face față acestor provocări.

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021 Pești

Deși ai intenții bune, copiii sau iubitul te-ar putea acuza că îi sufoci cu iubirea ta. Alți nativi ar trebui să aleagă momentul potrivit să spună un adevăr deoarece există șanse mari să dea greși.

Rețeta zilei la Super Neatza, 31 august 2021. Rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, preparată de chef Nicolai ... Prognoza meteo 1 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x