Antena Căutare

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020. Zodiile care au probleme financiare

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Iată ce zodii au probleme financiare.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Berbec

Cu Luna prezenta in Scorpion, se activeaza zona resurselor in comun cu ceilalti. Astazi e bine sa te concentrezi pe a descoperi solutii si resurse pe care nici nu credeai ca le ai la indemana, pentru a iesi dintr-un impas profesional sau legat de o afacere. Fii dispus sa ceri si sa primesti sprijin, acesta va veni numaidecat. De asemenea, esti intr-un proces de transformare interioara, care te forteaza sa accepti lucrurile pe care nu le poti schimba si sa te desprinzi de ceva ce nu-ti mai apartine. Ai incredere!

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Taur

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai răi soți din horoscop! Ferește-te de aceste zodii dacă vrei să ai o căsnicie liniștită

Cu Luna situata in semnul de peste drum, adica in Scorpion, se activeaza atasamentele, tendinta de a pastra ceva sau pe cineva cu orice pret, dar se pot activa si frici sau crize interioare profunde care tin de o relatie sau un parteneriat. E clar ca e momentul sa te deschizi catre o intelegere mai subtila, profunda, asupra lucrurilor. Cu cat te limitezi la a privi la suprafata, cu atat iti e mai greu. Dar daca esti dispus sa cauti informatii, sa pui intrebari, sa cercetezi cu tenacitate cauzele lucrurilor, cu atat mai clare devin lucrurile.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Gemeni

Astazi este vorba despre munca, sanatate, rutina zilnica, stil de viata in general. E timpul pentru niste masuri de regenerare, pe mai multe planuri, e timpul si sa renunti la obiceiuri nesanatoase sau la un program care-ti dauneaza. Ai inspiratie si idei cat cuprinde, daca intentionezi sa reformulezi programul de zi cu zi si sa te orientezi spre solutii viabile in ce priveste metodele de lucru, echipa cu care te insotesti sau abordarea. E timpul sa inveti ceva nou, asta te va ajuta.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020. Zodiile care au probleme financiare

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Rac

CITEȘTE ȘI: Cele mai puternice zodii din 2020. Dacă ești Berbec și ți se pare că ai avut un început de an prost, pregătește-te pentru ce urmează!

Astazi poti gasi mijloacele necesare pentru a capata mai mult control in relatiile tale, fie ca e vorba de relatia de cuplu sau de relatii de colaborare. E posibil sa ai ceva de impartit, negociat, stabilit impreuna cu altii, insa megnetismul si puterea de convingere sunt atu-urile tale principale asa ca vei reusi sa ai influenta puternica in toate interactiunile. E si un moment bun pentru a-ti sonda indeaproape sentimentele si a recunoaste adevarul in privinta acestora.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Leu

Luna este prezenta in Scorpion, in zona sufletului, si poate aduce framantari, temeri legate de siguranta ta si de capacitatea de a pastra pe termen lung o situatie stabila in ce priveste casa, familia, caminul, linistea. E un moment intens, in care poti fi in egala masura determinat sa creezi ceva, sa apelezi la oameni care iti pot veni in intampinare, sa folosesti resurse ale familiei sau ale partenerului pentru a inainta in siguranta.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Fecioara

CITEȘTE ȘI: Când te căsătorești?Nu vrei să-ți găsești și tu pe cineva?Nu, mulțumesc!Sunt greu de controlat și nu suportă să dea explicații.Patru zodii cărora le stă cel mai bine singure

Intuitia foarte buna te ajuta sa mergi direct la miezul problemelor, sa intelegi cauzele subtile si sa anticipezi nevoile altora. Chiar daca emotiile pot fi intense, iar frica iti poate impregna gandirea si comunicarea cu altii, bazeaza-te pe abilitatile tale si fii dispus sa te reinventezi. Este o perioada in care e necesar sa fii deschis la nou, sa lucrezi altfel, sa folosesti alte metode, sa renunti la unele proiecte si sa iei in considerare altele. Fii gata sa primesti si sa accepti propuneri.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Balanta

Astazi, cu Luna in Scorpion, este vorba mai ales despre bani si despre administrarea lor. Poate ca a sosit momentul sa iei in considerare o regandire a strategiei in ce priveste cheltuielile, sa gasesti metode care sa te ajute sa te simti mai confortabil pe termen lung. In orice caz, astazi nu esti foarte generos cu banii si tinzi sa sufli si in iaurt. Mai ales ca in sfera profesionala lucrurile sunt inca incerte si informatiile ambigui. Bazeaza-te doar pe sprijinul familiei si pe deciziile luate impreuna cu ai tai, deocamdata.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020. Zodiile care au probleme financiare

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Scorpion

CITEȘTE ȘI: Zodiile care n-ar trebui niciodată să stea în aceeași casă! Cine lasă dezastru în urmă și cine este zgârcitul zodiacului?

Luna se afla in semnul tau, asa ca senzitivitatea si sensibilitatea sunt crescute. Esti foarte centrat pe tine si nevoile tale, iar unele crize interioare sau emotii se pot accentua, mai ales daca percepi presiune din partea familiei sau te confrunti cu incapacitatea de a fi alaturi de ai tai dragi. Cu toate acestea, este o zi bogata in revelatii, o zi in care poti intelege mai mult dintr-o situatie prezenta, iar asta te va ajuta sa te repozitionezi in mod favorabil.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Sagetator

Pentru tine, este o zi in care e indicat sa fii cat mai discret, sa-ti iei timp cu tine pentru auto-ingrijire si practici spirituale, astfel incat sa ramai in echilibru emotional si psihic. Nu intra prea mult in povestile altora, nu te stradui sa dai sfaturi sau solutii si nici nu grabi anumite decizii, pentru ca inca nu ai toate datele de care ai nevoie. Ce te ajuta cel mai mult in perioada asta sunt conversatiile cu oameni inteligenti, invatati, curajosi. Alege-ti cu grija, asadar, oamenii cu care comunici.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Capricorn

E posibil sa fii destul de atasat de ideile tale si chiar sa incerci sa le bagi pe gat si altora. Uneori, te simti ca un leu in cusca, alteori devii insistent cu privire la influenta pe care doresti sa o ai in cercul de prieteni si cunostinte, oricum emotiile par sa dicteze comportamentul si mesajele pe care le transmiti. Incearca sa te detasezi pe cat posibil de orice situatie despre care ai conversatii in minte permanent si evita deciziile pe termen lung pana pe 11 aprilie.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020. Zodiile care au probleme financiare

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Varsator

Luna se afla in Scorpion si activeaza zona carierei, a puterii, autoritatii si statutului socio-profesional. Probabil simti ca iti fuge pamantul de sub picioare in aceste privinte, asa ca e momentul sa-ti construiesti o strategie noua folosindu-te de resursele de care dispui, de autoritatea pe care o ai, dar si de cunostintele care te pot ajuta in acest moment. Totusi, inca nu forta lucrurile si mai ales fii prudent in privinta segmentului financiar. In cateva zile, vor deveni mult mai clare lucrurile.

Horoscopul zilei, 10 aprilie 2020 Pesti

Astazi te-ai putea concentra asupra rezolvarii unor situatii de natura juridica sau ai putea face demersuri pentru rezolvarea unor chestiuni care tin de relatia cu o banca sau o institutie de stat. Ai sanse de rezolvare, de unde te astepti mai putin sau, in orice caz, macar afli informatii utile care te ajuta. In alta ordine de idei, e un moment bun sa cauti informatii, sa studiezi, sa cauti adevarul, esenta, solutiile potrivite.

(sursa: astrocafe)

Alarmă în spitale! Primii doi români vindecați și reinfectați cu COVID-19. Un medic explică fenomenul de la Buzău!... Prognoza Meteo, 10 aprilie 2020. Vremea se menține frumoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x