Antena Căutare

Horoscopul zilei, 10 iulie 2020. O zodie are probleme majore la început de weekend

Află ce ți-au pregătit astrele pentru vineri, 10 iulie, conform horoscopului zilnic. Se anunță o zi problematică înainte de weekend pentru mai multe zodii.

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile.

BERBEC: Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental e bine aspectat.

TAUR: O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi azi o rezolvare parţială. Nu mai amâna! Eşti pregătit moral şi material pentru schimbările care se profilează şi, în sinea ta, eşti mândru şi mulţumit pentru că vremurile nu te iau pe nepregătite.

GEMENI: Conjunctura astrală dă semne ca să tragi concluzia că de astăzi lucrurile încep sa meargă spre bine, la serviciu, acasă, în relaţiile sociale. Încearcă să păstrezi direcţia aceasta benefică.

RAC: Nu prea ai bani şi eşti într-o situaţie tragico-comică. Puţin umor nu strică, când singura certitudine este lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti pe cont propriu!

LEU: Este momentul să-ţi impui ideile anturajului, încet-încet, aproape insidios şi cu discreţie, pe furiş, cum numai o felină ştie să facă! Poate-i păcăleşti şi înţeleg de vorbă bună… Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente.

FECIOARA: Caracterul tău întreprinzător şi mereu gata să ajute pe cei din jur îţi aduce aprecieri şi aliaţi. Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de schimbarea ideilor, ci de ceva mai profund!

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Uuu, Me Gusta, Anuryh! Fosta ispită de la "Insula Iubiriii" e mai fierbinte ca niciodată! Fanii sunt în extaz... Prognoza Meteo, 10 iulie 2020. În ce zonă din țară se anunță, azi, caniculă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x