Antena Căutare

Horoscopul zilei, 10 martie 2020. O zodie are câștiguri mari pe toate planurile, azi trebuie să profite la maximum

Astăzi, fiecare dintre noi ar trebui să se întrebe ce ar vrea să îmbunătățească în viața sa. Astrele ne susțin să ne atingem potențialul astfel că dacă avem vreun talent este păcat să-l lăsam se irosească, iar dacă avem prieten care ne țin pe loc este cazul să-i dăm la o parte.

Berbec - Ți-ar prinde bine un detox de primăvară. Este cazul să tai de pe listă mâncarea nesănătoasă, tutunul sau alcoolul. Pe termen lung, obiceiurile proaste îți pot aduce probleme serioase.

Taur - Profită de atenția pe care o primești în această perioadă pentru a-ți etala aptitudinile. Vei avea numai de câștigat. La capitoulul amoros ai parte de o zi plină de romantism, iar dacă ești singur este posibil ca săgeata dragostei să te lovească.

Gemeni - Treci printr-o perioadă în care ai vrea să schimbi toate lucruile din casă. Simți o nevoie acută sp renovezi sau chiar să te muți. În plus ești gata să pui punct unei probleme de familie care te-a cam necăjit.

Rac - Dacă ai avut vrun parteneriat este pe care să reîncepi discuțiile. Atenție mare la cuvintele pe care le folosești!

Leu - Prilej numai bun să te concentrezi asupra banilor. Fii cu băgare de seamă să observi toate oportunitățile care vin către tine.

Fecioară - Cele mai multe persoane se ghidează după standarde înalte. Universul le va da șansa acestor nativi să transforme în realitate tot ce și-au propus.

Balanță - Un anumit capitol din viața ta a ajuns sigur, ori la final, ori la un punct culminant. Este timpul să lași trecutul în urmă și să te ocupi mai mult de tine și de sufletul tău.

Scorpion - Ești foarte popular și poți nimeri într-un cerc social care să îți aducă multe beneficii. De asemenea, dacă vrei să pornești un blog sau un business online să știi că este o idee minunată!

Săgetător - Preconizez că în carieră vei face un pas înainte. Noua poziție de la birou îți poate aduce faimă, prestigiu, dar și mai multe responsabilități. Să sperăm că vei reuși să faci față stresului cu brio.

Vă era dor de sexy- mămica Flavia? Fosta asistentă, din nou pe ecrane: "Medicii mi-au spus că pot rămâne însărcinat... Se închid şcolile şi grădiniţele din toaţă ţara! Cum vor recupera elevii materia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x