Antena Căutare

Horoscopul zilei, 10 septembrie 2020. Nativii Taur au discuții despre bani, Vărsătorii sunt puși pe flirt

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile.

Horoscopul zilei, 10 septembrie 2020. Nativii Taur au discuții despre bani, Vărsătorii sunt puși pe flirt Galerie
Horoscopul zilei, 10 septembrie 2020. Nativii Taur au discuții despre bani, Vărsătorii sunt puși pe flirt

Luna este în Gemeni și uneori ne facem scenarii și tot felul de visuri, astăzi partea bună este că vom deveni curioși și comunicativi, însă vă recomand să fiți, totuși, mai superficiali, să nu intrați în discuții profunde pentru că risacți să apăsați unele butoane greșite.

Berbec - Este o zi perfectă să stai în compania oamenilor care te inspiră. Este adevărat că tu ești genul de persoană care poate deschide orice ușă, însă din când în când îți prinde bine și ție o încurajare. În cazul în care se iscă un conflict, cel mai bine este să nu iei partea nimănui.

Taur - Vor fi astăzi multe discuții depsre bani, nu știu dacă vei face neapărat bani, dar sigur vei povesti despre acest subiect. Îți recomand să ții o evidență clară a veniturilor și a cheltuielilor.

Gemeni - Astăzi ești destul de vesel și chiar optimist, însă poți deveni foarte sensibil dacă simți că există o nedeptate într-o relație sau într-un parteneriat. De asemenea, până pe 13 noiembrie îți recomand să salvezi datele importante pe un hard extern pentru că s-ar putea să ai ceva probleme

Rac - Nu ești tocmai în apele tale, mai ales că ai foarte multe incertitudini legate de viitor, nu ai ce face decât să te detașezi și să te bucuri de prezent.

Leu - Ai chef să socializezi, să povestești, să fii în mijlocul oamenilor, însă dacă vei constata că unele persoane țin ascunse anumite lucruri , nu încerca să forțezi nota, să îi descoși pentru că oricum nu vei afla nimic, dar riști să stârnești o ceartă.

Fecioară - Este foarte posibil să susții o prezentare sau să te prezinți în fața unui public

Balanță - Îți este dor de o vacanță, dar din păcate mai ai de așteptat, nu-ți rămâne decât să visezi cu ochii deschiși.

Scorpion - Banii care vin prin parteneri, veniturile comune sau împrumuturile sunt un subiect fierbinte de discuție, astăzi, și te poți enerva brusc dacă planurile făcute se pot schimba pe ultima sută de metri.

Săgetător - Atmosfera dintre tine și cei dragi se relaxează, este mult mai plăcută, ar fi minunat să înveți să și asculți, vorbești foarte mult despre tine și despre problemele tale și de multe ori ignori ce au să-ți spună ceilalți

Capricorn - Termină de lucru tot ce ți-ai bifat în agendă și nu îți lua alte sarcini.

Vărsător - Ești foarte dornic de flirt astăzi, s-ar putea să intri și în niște încurcături din această cauză, în plus ești "mână largă", vrei să-ți faci tot felul de mofturi, deși nu e ziua chiar perfectă pentru asta.

Pești - Va trebui să fii foarte atent la oamenii din jurul tău, din când în când și alții sunt de porțelan, nu doar tu.

Ramona Olaru, întrebare de milioane pentru Ristei: "Auzi, tu vrei să faci un copil?". Vecina de la Neatza, pro... Vremea se răcește în majoritatea regiunilor! Prognoza Meteo, 10 septembrie 2020. Află care va fi cea mai mică temperatur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x