Antena Căutare

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

În ediția din 10 septembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, ne prezintă horoscopul zilei.

Horoscopul zilei 10 septembrie Galerie
Horoscopul zilei 10 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii | Profimedia

Astăzi, trăirile noastre sunt foarte intense și e nevoie doar de o scânteie ca să dăm în clocot. De reținut că până pe 6 octombrie, tot ce ne interesează este o conexiune reală la nivel profund, iar în iubire vom vrea totul sau nimic, spun astrele.

Citește și: Cele mai active zodii. Nativii care au mereu o agendă încărcată

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Berbec

În următoarele săptămâni seducția devine jocul tău preferat. Alți berbeci pot avea discuții interminabile în jurul veniturilor comune. Așa că, pentru o vreme, nu ar strica să nu mai amestecați banii cu iubirea.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Taur

Simți nevoia ca relația să devină cât mai strânsă și nu ar fi de mirare să ai câteva episoade de gelozie sau să îți fie teamă să nu fii părăsit.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Gemeni

Mai renunță și tu la muncă și pune accent pe starea ta de bine. Este posibil ca unii colegi să îți facă zile amare în următoarea perioadă, așa că înarmează-te cu multă răbdare.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Rac

Și în cazul tău dragostea dă în clocot în curând. Drept urmare, ia în calcul că totul va deveni mult mai intens. Dacă ești la începutul unei relații, mare grijă să nu dezvolți un atașament exagerat. Cât despre racii singuri, au toate șansele acum să facă adevărate obsesii.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Leu

Astăzi, partenerul poate fi mai rece sau este motivul prinicpal care stă la baza unor neplăceri financiare. Chiar dacă în familie vor izbucni niște neînțelegeri, nu vrei să știe nimeni prin ce treci.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Fecioară

Nu ai stare deloc și te foiești dintr-o parte în alta fără un scop precis. Ești și curios, dar și dornic astăzi să vorbești cu cât mai multă lume.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Balanță

Sunt șanse să atragi mai mulți bani în viața ta, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. Cert este că nu vrei să dai explicații nimănui pentru cât câștigi și cât cheltuiești.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Scorpion

Efectiv vei fi irezistibil și asta pentru că vei avea o putere de convingere ieșită din comun, plus că vei avea mare succes și îți vinzi serviciile sau reușeti să-l convingi pe șef să-ți mărească salariul. Te vei bucura de foarte multă atenție, doar că aproape că nici nu vei ști ce să faci cu ea.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Săgetător

Nu va fi foarte ușor să-ți exprimi sentimentele, mai ales dacă în secret ești îndrăgostit de cineva. Este, totuși, cel mai bun moment din an să îți corectezi tiparele relaționale.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Capricorn

Astăzi, este foarte posibil ca din cauza unui prieten să nu îți mai găsești locul într-un anturaj. Iar până pe 6 octombrie este posibil să-ți pierzi încrederea în acea persoană și să o tai de pe listă.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Vărăstor

Nu e de mirare astăzi să fii copleșit atunci când vine vorba de alegeri și orice ai face nu neglija astăzi cariera.

Horoscopul zilei 10 septembrie 2021 Pești

Dintr-odată s-ar putea să fii mai pasionat ca niciodată de spionaj, arta conspirației sau chiar ezoterism. Dă-ți voie să experimentezi. Alți nativi pregătesc o călătorie în țări cu culturi foarte diferite.

Rețeta zilei la Super Neatza, 9 septembrie 2021. Zacuscă de vinete cu gălbiori, preparată de Vlăduț... Rețeta zilei la Super Neatza, 10 septembrie 2021. Desert de toamnă cu prune, paste și budincă de vanilie, preparat de Vl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x