Antena Căutare

Horoscopul zilei, 18 decembrie 2020. Gemenii au parte de o surpriză mare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele

Saturn în Vărsător a adus de-a lungul timpului mari evenimente în lume. O dată la 30 de ani, când Saturn intră în Vărsător, aprinde în noi spiritul revoluționar, dar asta nu înseamnă neapărat că va fi o nouă revoluție, ci pur și simplu, noi vom vrea să facem lucrurile cu totul diferit și ne vom revolta.

Horoscopul zilei, 18 decembrie 2020. Gemenii au parte de o surpriză mare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele Galerie
Horoscopul zilei, 18 decembrie 2020. Gemenii au parte de o surpriză mare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele | Profimedia

În plus, astăzi și Luna este în Vărsător, astfel că prietenii și cercul socialne captează aproape toată atenția. Suntem atași de activități și de persoane neobișnuite, chiar extravagante. Cu cât înaintăm în zi, ne vom dori să reparăm o relație.

Horoscopul zilei, 18 decembrie 2020. Saturn aduce schimbări majore

Horoscop 18 decembrie 2020 Berbec

Azi s-ar putea să faci conexiuni care să fie benefice de ambele părți pentru binele tău, îți recomand să fii conștient de valoarea ta. Dacă tu nu crezi în ideile și în visele tale, de ce ar crede altcineva?

Horoscop 18 decembrie 2020 Taur

Succesul tău profesional depinde, înainte de orice, de conexiunile pe care le ai în grupul social. Unii nativi pot atrage, acum, mai ușor o finanțare sau o sponsorizare.

Horoscop 18 decembrie 2020 Gemeni

Este o zi exccelentă să-ți împărtășești ideile, mai ales că ești foarte sincer. Ești extrem de receptiv si la propunerile celorlalti. NU ar fi de mirare ca astazi sa iti schimbi complet perspectiva.

Citește și: Cinci zodii care se atașează foarte repede de cineva. Cine își pune sufletul pe tavă de dragul cuiva

Horoscop 18 decembrie 2020 Rac

Este foarte neplăcut sa dai cuiva speranțe false. Unii raci se vor contrunta ei înșiși cu o persoană care, când apare, când dispare. Cel mai mult te-ar ajuta să te temperezi și să nu îșți mai arăți atât de aprig interesul.

Horoscop 18 decembrie 2020 Leu

Ți-ar prinde bine să îți deschizi inima astăzi, chiar dacă va fi nevoie de curaj și să te reconectezi cu cineva drag. În parteneriate, casnicii sau afaceri începi să fii atent și la nevoile celuilalt.

Horoscop 18 decembrie 2020 Fecioară

Astăzi ar trebui să fii destul de optimist. Acasă este multă armonie și asta te ajută să te concentrezi, tot mai multe Fecioare vor face un pas în spate și vor analiza o situatie mai veche, de la distanță, și astfel vor afla cum este mai bine să procedeze.

Horoscop 18 decembrie 2020 Balanță

Ești foarte bucuroasa astăzi și mai că ai țopăi prin casă de bucuria unui proiect creativ sau a unei bucurii pe care ți-a făcut-o un copil sau chiar soțul. Te simti foarte inspirata si deja te proiectezi in viitor și mai implinita.

Citește și: Care este cel mai mare ghinion al zodiilor. Scorpionii au mari probleme în relații, află ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscop 18 decembrie 2020 Scorpion

Familia devine astăzi echipa ta! Părinții sau copiii devin cei mai înfocați fani ai tăi. Unii scoprioni lasă frica la o parte și fac ceva ce și-au dorit de foarte multă vreme.

Horoscop 18 decembrie 2020 Săgetător

Este o zi bună să-ți clarifici niste sentimente si sa-și reevaluezi o intelegere. Alti Săgetători corectează o situatie care îi facea nefericiți și este foarte posibil sa discuti despre vulnerabilitatile tale cu o persona apropiata.

Horoscop 18 decembrie 2020 Capricorn

Astăzi vei face activități care te vor face să te simți ancorat în realitate și îți mută atenția pe ceea ce se întâmplă în prezent. Apar niște chestiuni financiare care te pot lua prin surprindere.

Horoscop 18 decembrie 2020 Vărsător

Este posibil ca o foarte lungă perioadă e timp să te fi confruntat cu niște probleme destul de apăsătoare și poate că, încă, nu ai scăpat de ele. Din fericire, astăzi, mai mult ca niciodată, simți că urmează lucruri bune.

Horoscop 18 decembrie 2020 Pești

Poate că ai sărit peste niște sarcini, dar trece viața pe lângă tine dacă nu te oprești să te mai și bucuri de mici plăceri. Unii primesc vești bune despre bani, iar alți nativi se bucură de aprecierea celor din jur.

Rețetă de salată fructată cu piept de curcan și maioneză, gătită de Vlădutz la Neatza cu Răzvan și Dani... Care sunt beneficiile consumului de murături pentru sănătatea organismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x