Antena Căutare

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Gemenii au parte de evenimente neașteptate la locul de muncă, află ce se întâmplă cu Racii

Azi ești foarte curios și vrei experiențe noi. Ești neconvențional și vei da dovadă de multă originalitate. Ziua va decurge bine.

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020
Azi ești foarte curios și vrei experiențe noi. Ești neconvențional și vei da dovadă de multă originalitate. Ziua va decurge bine. | Antena 1

Berbec. Azi ai energie din plin, ești pregătit să ieși din zona de confort și să încerci multe lucruri noi.

Taur. Șefii vin cu tot felul de idei bizare. Nu spune nu din prima, este posibil ca în cele din urmă abordarea lor să te inspire.

Gemeni. Ai nevoie de un plan foarte bine pus la punct, altfel dorințele tale nu vor deveni realitate. La locul de muncă poți avea parte de evenimente neașteptate.

Rac. Azi ești dornic să observi și să analizezi faptele, în loc să acționezi. Emoțional vorbind te desprinzi de niște amintiri dureroase pe care le cărai după tine.

Leu. Atunci când iubșeti pe cineva se simte, la fel cum se întâmplă și atunci când cineva îți displace. Azi este de preferat să-ți păstrezi sentimentele și părerile pentru tine.

Fecioară. La locul de muncă nu este lapte și miere. Ai grijă, se poate isca o ceartă în toată regula.

Balanță. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, ziua aceasta îți va aduce mari satisfacții. Deși pare că nu se mai termină cheltuielile, ești într-o dispoziție foarte bună.

Scorpion. Azi încearcă să nu faci din țânțar armăsar. Mai mult ca sigur, cineva din familie te va scoate din sărite, dar trage aer adânc în piept și nu pune la suflet.

Săgetător. Azi ești puțin paranoic și îți faci tot felul de scenarii care în realitate nu se probează. Ziua stă sub semnul multor discuții.

Capricorn. Confortul este prioritatea ta azi, dar pot apărea mici surprize care nu te lasă să te bucuri în voie.

Vărsător. Ai multă încredere în tine azi și niciun obstacol nu îți stă în cale. Mai ai puțină răbdare până să te lauzi cu rezultatele tale.

Pești. Ești destul de somnoros azi și, deși mintea ta este o fabrică de idei, corpul își găsește mai greu energia să le pună în practică. Nu forța nota.


Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x