Antena Căutare

Horoscopul zilei, 23 aprilie 2020. Luna nouă în Taur aduce schimbări mari pentru toate zodiile. Scorpionii vor avea parte de vești proaste

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Scorpionii vor avea parte de vești proaste

Noua lună în Taur ne ajută să găsim o nouă sursă de venit, însă negativiștii vor rata această șansă. Oportunitățile sunt în fața noastră și le vom vedea după ce ne știm valoarea, dar și talentele de pe urma cărora putem câtiga bani frumoși.

Surprizele și răsturnările de situație ne pot deturna din drum, dar să sperăm că nu ne dăm bătuți.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia BERBEC

Lipsurile, grijile te împing să faci schimbări majore legat de finanțe, dar tot răul este spre bine. În următoarele două săptămâni vei primi o nouă ofertă de muncă, un contract care îți va crește stima de sine, dar se va simți și în conturi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia TAUR​

Un soi de neliniște sau revoltă nu îți dă pace?! Este timpul să te reinventezi și să te faci văzut și auzit. Ai șansa acum de a le schimba părerea celorlalți despre serviciile pe care le prestezi, iar asta se va vedea și în portofel.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia GEMENI​

În spatele ușilor închise, departe de ochii lumi, ai trecut prin tot felul de experiențe neplăcute. Este posibil ca acum să ai nevoie de un avocat bun, pentru a întorarce o situație financiară în favoarea ta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia RAC​

Dar din dar se face Rai. Toată energia pe care o depui în scopuri umanitare se va întoarce la tine. Unii raci pot avea parte de cheltuieli neprevăzute, iar alții își pot goli pușculița pentru a ajuta un prieten.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia LEU​

Chiar dacă în carieră nu a fost totul roz, energia momentului promite o promovare sau o funcție nouă. Focusează-te pe sursele de venit care dau roade și nu îți consuma energia în zece părți.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 aprilie 2020 - zodia FECIOARĂ​

Realitatea financiară pe care o trăiești este suma gândurilor tale și stă în puterea ta să o îmbunătățești. Banii pe care îi câștigi sunt direct proporționali cu cât te iubești. Așa că ar fi cazul să-ți dai un reset mental mai optimist.

Ce le rezervă horoscopul zilei 23 aprilie 2020 celorlalte zodii, puteți afla din materialul video de mai sus.

Clipul zilei! Cum serbează italienii ziua de naștere în izolare. Vei râde cu lacrimi!... Românii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Aproape 900 de mii de oameni îi poartă numele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x