Antena Căutare

Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Confruntări și discuții în contradictoriu, vezi ce se întâmplă cu Leii

Azi confruntările și discuțiile în contradictoriu nu vor lipsi. Trecem printr-un carusel de emoții, dar partea bună este că avem șansa de a descoperi care sunt punctele slabe din interacțiunea cu șeful sau autoritățile. Există și soluții pentru a rezolva conflictele pe cale amiabilă.

Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Confruntări și discuții în contradictoriu, vezi ce se întâmplă cu Leii
Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Confruntări și discuții în contradictoriu, vezi ce se întâmplă cu Leii

Berbec. Până acum ai amânat să iei o decizie pentru că nu aveai curaj, dar azi se pare că îți iei inima în dinți. Este o perioadă favorabilă să spui adevărul în gura mare, chiar dacă acesta va deranja pe cineva.

Taur. Simți dorința de a lăsa trecutul în urmă și de a te angaja pe un nou drum. Este posibil să pui capăt unui conflict, dar să ai și o întălnire foarte emoționantă astăzi.

Gemeni. Azi trebuie să îți amintești că stabilitatea ta depinde strict de tine, niciodată de ceilalți. Indiferent de cine va pleca sau va veni în viața ta nu te vei clătina, dacă îți știi adevărata valoare. Puteți consolida o relație de prietenie puternică cu colegii de muncă.

Rac. S-au adunat multe responsabilități de realizat, dar dacă nu faci o pauză s-ar putea să clachezi. Este foarte posibil să găsești o metodă care să ți ușureze munca. Alti Raci își înving teama de cum sunt ei percepuți profesional și nu le mai pasă deloc despre ce ar putea spune lumea.

Leu. Teoretic ai toate motivele să faci o colaborare, dar practic ceva nu se leagă și apar tot felul de piedici. Nu ignora semnele, evită să ai azi discuții în contradictoriu.

Fecioară. Este important să setezi niște limite și să nu mai permiți nimănui să le încalce. Unele Fecioare se mută, deși nu a fost o decizie ușoară, iar alți nativi nu mai pun la suflet părerile părinților. Este timpul pentru o viața nouă.

Balanță. Nimic nu te face mai fericit decât să îți ajuți prietenii, însă mai gândește-te și la tine. Proiectele decurg bine și este o zi bună să investești timp în activitățile care îți fac inima să cânte.

Scorpion. Este posibil să te trezești de dimineață cu chef de a schimba tot în jurul tău. Înainte să îți întorci viața cu susul în jos poți face un plan. Vestea bună este că apar soluții pentru problemele financiare sau de sănătate.

Săgetător. Este enervant să nu ai timp deloc pentru partener și să îți îndrepți toată atenția spre muncă. Alți Săgetători sunt admirați de la distanță și asta le dă un vibe bun.

Capricorn. Îți pasă mult prea mult de părerile celor din jur, însă ar trebui să conteze doar ce crezi tu.

Vărsător. Ești super deschis și sincer astăzi, iar asta îți va fi de mare ajutor în interacțiunile sociale. Se vor găsi oameni care vor vrea sa te sprijine, să finalizezi unele demersuri și dorințele tale devin realitate.

Pești. Dacă dragostea devine o obligație, clar nu mai este dragoste. Este posibil ca partenerul de viață să nu își manifeste sentimentele la fel ca și tine, iar azi vei bate în retragere. Tot azi te vei strădui să câștigi niște bani în plus.

Rețetă de șnițel de pui cu orez cremos, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 26 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x