Antena Căutare

Horoscopul zilei 27 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 27 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Reprezentarea fiecărui semn zodiacal în parte Galerie
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021 | Profimedia

Astăzi la primele ore ale dimineții am putea fi indeciși și nesiguri. Problemele iau amploare și parcă devin și mai apăsătoare. Totuși, unii dintre voi se vor descurca de minune și în condiții de stres.

Noutățile vin de-a valma pentru nativii Taur, iar Fecioarele au agenda extrem de încărcată astăzi.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Berbec

Nu este o zi bună pentru a împărți bunuri și nici pentru a discuta detaliile financiare ale unui contract. Pe alți nativi Universul îi împinge acum să nu mai depindă financiar de alții și să fie pe propriile lor picioare.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Taur

Veștile vin de-a valma și te iau prin surprindere. Este posibil să găsești o nouă casă, mai repede decât credeai, sau să închei brusc o relație de care ai tot tras în ultima vreme. Alți Tauri fac acum planuri de nuntă.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Gemeni

La locul de muncă nu ar fi de mirare ca un coleg să fie dat afară din senin, sau chiar tu să îți anunți demisia. Alți Gemeni care au exagerat cu munca acum se resimt.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Rac

În cazul în care ai tras cu dinții de o relație, acum îți este lehamite și îți este foarte clar că nu duce nicăieri. Iar alți Raci au parte de mari surprize la pariuri sau la bursă.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Leu

Este foarte posibil să nu mai știi unde să îți împarți mai întâi atenția. Apar vești uimitoare atât la birou cât și acasă. Totuși, apare cineva care îți este astăzi ca un înger păzitor și te va ajuta să ieși din orice impas.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Fecioară

Cu toate că în prima fază agenda îți e dată peste cap, vei reuși să duc la bun sfârșit un deadline. Unele conversații te vor pune pe jar.

Citește și: Horoscopul lunii mai 2021. Berbecii vor avea parte de o schimbare în viața lor. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Balanță

Spre marea ta surprindere, cineva ar putea investi în tine. La fel de bine, multe Balanțe sunt nevoite să facă față unor cheltuieli pe care nu le-au luat în calcul.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Scorpion

Sunt șanse foart emari ca astăzi să vezi cine îți stă alături. Măștile cad și nu va fi prea plăcut să descoperi ceva despre un soț, actual, sau fost. Evenimentele sunt atât de clare, încât nu mai ai ce scuză să-i găsești.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Săgetător

Astăzi ar trebui să-ți asculți intuiția, iar dacă simți că este ceva în neregulă, să te apuci de investigații serioase. Multe secrete vor ieși aucm la iveală.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Capricon

Începi să te întrebi care este locul tău în această lume și îți analizezi planurile pe termen lung. Tot astăzi, unii Capricorni își dau seama că în jurul lor sunt unii oameni care îi fac să își piardă stima de sine.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Vărsător

Este o zi solicitantă și acasă, dar și la serviciu. Încearcă să nu te lași cuprins de emoții și să găsești mai degrabă un plan de acțiune. Iar dacă ai scandal cu un șef, să știi că ai tăi colegi de vor susține.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2021 Pești

Dacă lucrezi în mass-media, ar trebui să amâni orice interviu sau reportaj important pentru că nu vei putea controla rezultatul. Totodată, nu semna acte și nu face promisiuni!

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021 anunță surprize neprevăzute pentru zodia Berbecului. Aceștia vor trebui să accepte că uneori lucrurile nu merg conform planurilor lor și este nevoie să se conformeze.

What's Up, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul: ”Voi lua o pauză ca să mă internez”... Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit trei ediţii speciale de Paşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x