Antena Căutare

Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Nativii berbec pot avea parte de discuții în contradictoriu în familie. Ce zodie are numai de câștigat

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Nativii berbec pot avea parte de discuții în contradictoriu în familie

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020, aduce liniște, și armonie în plan sentimental și noi opotunități în sfera profesională.

Horoscopul zilei, 29 iulie 2020

Berbec: Atenția ta este toată către partea profesională. vrei să fii cea mai bună variantă a ta, iar potențialul tău te va ajuta în drumul ales. Nu ezita să împătășești planurile cu cei dragi.

Taur: Taurii simt nevoie unei schimbări, așa că nu mai au ce să aștepte. Trebuie să treacă la fapte. Nu se simt bine stând pe loc.

Gemeni: Gemenii nu sunt deloc tăcuți dacă le faci ceva care să-i rănească. Azi este despre dragoste. Luptă și vei pune mâna pe ce-ți dorești.

Rac: Ziua aceasta nu trebuie să te ferești să-ți arăți personalitatea. Fiecare ocazie e menită pentru a învăța câte ceva. Nu mai vorbi despre stima de sine.

Leu: Fii atent la cum reacționezi sub presiunea momentului. Ai grijă să nu iei decizii pripite, ascultă-ți instinctele atunci când vine vorba despre proiectul la care te gândești.

Fecioară: Multe detalii te pot zăpăci, adună-te și privește bine semnele pe care le-ai cules de-a lungul timpului.

Află ce ți-au rezervat astrele, urmărind clipul video de mai sus!

Chiuituri și dans la Neatza! Fazanul muzical, cea mai tare provocare pentru Alex Velea și BlvckMatias. Ramona: "Man... Prognoza Meteo, 29 iulie 2020. Cod galben de caniculă. Iată zonele vizate din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x