Antena Căutare

Horoscopul zilei, 4 septembrie 2020. O zi cu câștiguri pentru nativii Leu | Video

Conform specialistului, mai avem încă o zi în care ne enervăm, dar apoi revenim la normal. Gemenii trebuie să fie mai hotărâți, iar nativii Leu au parte de câștiguri, astăzi.

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. O zi tensionată pentru toți nativii.

Berbec

Astazi este greu să cazi cu partenerul și se pare că apar obstacole. Ai răbdare, ca vor trece și acestea.

Taur

Îti este greu să înțelegi ce vor cei din jur de la tine, ar trebui sa îi întrebi direct, partea bună este că astăzi faci o afacere avantajoasă.

citește și: Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Gemeni

Ar trebui să te hotărăști ce vrei mai exact, libertate sau stabilitate, pentru că este clar că nu le poți avea pe amândouă.

Rac

Sunt în jurul tau persoane care îți dau ultimatumuri sau poate tu faci acest lucru. AStrologul te sfatuiește să-ți consumi energia prin muncă, altfrel totul în jurul tău pare haotic.

Leu

Pe plan financiar se anunță vești bune si soluții bune.

Fecioara

S-ar putea să faci pasiune pentru o persoana pe care ai cunoscut-o în online, iar în cuplu gelozia își va arăta colții.

Balanța

Dacă anumite persoane te-au tot supărat, poate ar trebui sa le plătești cu aceeași măsură, altfel oamenii nu vor înțelege și perspectiva ta.

Scorpion

Nu mai pune oamenii pe un piedestal. Ai impresia că daca tu te comporți frumos cu cei din jur si ei fac același lucri, ei bine nu este așa.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Săgetător

Este adevărat ca din când în când te mai încântă certurile pentru că îți plac împă©ările, însă astăzi s-ar putea să ai parte de o ceartă in toata regula.

Capricorn

Se pare că ai cântat în strună unei persoane care nu a avut mare încredere în ea, iar pentru tine a devenit foarte obositor.

Vărsător

În ultima vreme s-au adunat foarte multe nemulțumiri, iar astăzi, oricine te provoacă va primi din partea ta o reacție nu tocmai drăguță.

Pești

Recomandarea este să elimini sin viața ta persoanele dominatoare, mai ales pe cele care îți spun ce să faci cu banii tăi.

Urmăriți mai multe previziuni ale zilei de 4 septembrie 2020, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sfaturi și idei culinare din bucătăria lui Chef Foa... Râzi pe săturate. Ce le dă prin cap bărbaților | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x