Antena Căutare

Horoscopul zilei, 5 iunie 2020. Nativii Taur au de returnat niște datorii. Ce zodie este afectată psihic și fizic

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Nativii Taur au de returnat niște datorii

Astăzi culegem ce am semănat în trecut. Și, în funcție de cât de sinceri am fost, mai ales cu oi înșine, resimțim efectele aspectelor planetare mai dur sau mai lejer.

Horoscop 5 iunie 2020

Berbec

Ai de luat o decizie, pare mai dificilă. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare. Astazi trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reuşitei in viaţă.

Taur

Încearcă să păstrezi direcţia benefică. Ai o perioadă bună în care se pare că ai depăşit obstacolele, întârzierile, piedicile şi capcanele puse la serviciu sau unde îţi desfăşori activitatea.

Gemeni

Nu prea ai bani şi eşti într-o situaţie tragico-comică provocată de dictatura sanitară liberală, având în vedere apropierea concediilor și a vacanțelor.

Rac

Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel poți avea mai mult de muncă.

Pentru mai multe iformații, urmăriți materialul de mai sus!

Au stat trei luni departe de public, dar acum revin în forță! Maraton de stand-up comedy susţinut de 20 de artişti. Ce n... Prognoza Meteo, 5 iunie 2020. Temperaturi ridicate la final de săptămână. Vine canicula?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x