Antena Căutare

Horoscopul zilei 5 noiembrie. Vărsătorii sărbătoresc azi o reușită pe plan profesional, află ce se întâmplă cu Peștii

Azi ești echilibrat emoțional, iar acasă este din nou armonie. Îți poți face prieteni noi, dar la fel de bine îți poți îmbunătăți relațiile actuale. Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei. 

Horoscopul zilei 5 noiembrie
Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei. | Antena 1

Berbec. Simți că oamenii din jur ascund lucruri față de tine sau că cineva se fofilează să îți spună adevărul. Nu te grăbi însă să tragi concluziile până nu afli tot.

Taur. Dacă ești singur, trece în revistă obiceiurile care te sabotează. Este posibil să cunoști pe cineva, dar nu este tocmai genul tău.

Gemeni. Muncești chiar și peste program dacă știi că acest lucru te va ajuta să-ți mărești veniturile. Astăzi vrei siguranță și stabilitate.

Rac. Este o zi bună pentru întâlniri romantice. Spre seară te poți confrunta cu un refuz din partea cuiva.

Leu. Este timpul să te relaxezi puțin, chiar dacă în familie există neînțelegeri. Alți lei pot primi un ajutor financiar din partea părinților. Starea de bine îți poate fi pusă în pericol doar de o problemă ce ține de transporturi.

Citește și: Horoscop bani. Zodiile care vor câștiga averi în primăvara anului 2021

Fecioară. Financiar este bine pentru tine să lași banii în cont și să investești altă dată.

Balanță. Este bine să-ți asumi responsabilități față de ceilalți, dar nu te neglija. Cineva de la birou te poate scoate din sărite cu încăpățânarea lui.

Scorpion. Te simți epuizat, deci este extrem de important să-ți asculți corpul. Sănătatea trebuie să fie azi principala ta prioritate.

Săgetător. Posibil ca familia să nu fie de acord cu unul dintre prietenii tăi. Azi pui la suflet orice, așa că încearcă îi eviți pe cei care sunt arțăgoși.

Capricorn. Azi, spre surprinderea tuturor, un prieten ți-a devenit partener de cuplu. Acest lucru te ajută să fii mai echilibrat emoțional.

Vărsător. Dacă nu ești atent la cuvintele pe care le folosești azi, poți jigni pe cineva fără să-ți dai seama. Alți nativi sărbătoresc azi o reușită pe plan profesional.

Pești. Cei care activează într-un domeniu artistic se simt mai inspirați azi. Doar grijile financiare le pot strica nativilor pești starea de bine.


Mirela Vaida, proiect special cu Formația Basarabia: "Îmi doresc ca oamenii să nu uite că eu mai și cânt!"... Prognoză meteo 5 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x