Antena Căutare

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2020. Berbecii, ghinioniștii zodiacului. Problemele cu banii le dau mari bătăi de cap

Sfârșitul săptămânii a fost unul important, întrucât a avut loc conjuncția dintre Jupiter și Pluton, care a dat startul unor schimbări pe plan mondial. Astfel, până la finalul anului vom învăța că în fiecare criză există o oportunitate pe care o putem fructifica, potrivit Biancăi Nuțu, astrologul de la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Berbec - a venit vremea să te reinventezi în ceea ce privește cariera, talente și aptitudini. Veniturile tale vor fi direct proporționale cu munca ta. Coboară cu picioarele pe pământ și fă-ți planuri cu banii pe care îi ai, nu pe care îi vei face.

Taur - nu mai poți avea aceeași filozofie de viață dacă vrei să crești în plan profesional. Lenea, rasismul sau tendința de a amâna deadline-urile trebuie tăiate de pe listă. E musai să începi să-ți schimbi filosofia de viață și să-ți pui ordine în viață.

Gemeni - e foarte posibil să te asociezi cu cineva pentru a crește. Nu vorbim despre bani, ci despre orice resursă. Știi prea bine care sunt investițiile pe care trebuie să le faci, dar ar fi bine să ai mai multă încredere în tine.

Află care sunt previziunile astrologice pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Nico stă în izolare cu o mulțime de câini, pe care i-a salvat! Ce o supără cel mai tare, în această perioadă. „E o mare ... Când vom avea voie să ieșim din case. Doctor Adrian Marinescu: ”După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x