Căutare Live

Horoscopul zilei, 9 septembrie 2020. Marte intră retrograd! Deciziile și dorințele sunt puse la limite, vezi cum trebuie să acționezi

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Optimismul și generozitatea sunt la ele acasă.

Astăzi vom fi optimiști, chiar generoși am putea spune! Vom avea parte de o zi productivă, însă marte care își începe mișcarea retrogradă ne pune să ne analizăm deciziile și dorințele și să ne întrebăm, de fapt, care sunt visurile noastre și dacă nu cumva ar trebui să ne schimbăm abordarea pentru a le obține.

Berbec - S-ar putea să pui în aplicare un proiect de care erai foarte entuziasmat, dar nu pune presiune, în perioada imediat următoare, pentru cum se desfășoară evenimentele, astfel nu vei sfârși dezamăgit! De asemenea, este posibil ca un fost iubit să se întoarcă în viața ta.

Taur - Urmează câteva săptămâni bune, presărate cu scene de gelozie. De asemenea, poți însoți pe cineva la medic sau chiar tu s-ar putea să-ți programezi o intervenție chirurgicală.

Gemeni - Mare atenție la anturajul tău și la prietenii care îți sunt în apropiere, pentru că există riscul ca spiritele să se încingă! Dacă îți cauți colaboratori mai potriviți, acum este o perioadă foarte bună pentru asta

Rac - Obișnuiește-te cu ideea că profesional lucrurile vor avansa mult, mult mai lent, de asemenea dacă ai fost prins în situații conflictuale cu un șef sau un coleg, lucrurile se vor rezolva.

Leu - Dacă plănuiești să te muți din țară sau să călătorești, mare atenție pentru că planurile ar putea fi date peste cap până pe 13 noiembrie.

Fecioară - Ai timp să decizi dacă emoțional chiar merită să te implici într-o poveste de iubire. În schimb, cuplurile cu probleme au șansa de a-și rezolva neînțelegerile.

Balanță - Parteneriatele vor trece din nou printr-un test al răbdării și al toleranței, iar relațiile care încep acum se vor aprinde ca o vâlvătaie foarte repede, însă există riscul să se stingă la fel de rapid cum au început.

Scorpion - Pentru starea ta de bine este important să îți prioritizezi sarcinile și să nu îți asumi mai multe responsabilități decât poți duce

Săgetător - S-a terminat cu indulgența și răsfățul, a sosit vremea autocontrolului.

Capricorn - Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate, înă ai șansa să găsești o rezolvare și să faceți pace

Vărsător - Din păcate, până pe 13 noiembrie te poți confrunta cu amânări sau să te apuci de studii mai vechi. Totuși, oricât de negre s-ar arăta unele zile, profită de întâmplările din viața ta

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Pești - Mizează doar pe acțiunile avantajoase pe plan financiar.

Karmen, piesă de senzație și o apariție extrem de provocatoare în platoul de la Neatza! | Video... "Bună dimineața minunaților! Vremea cu Ramona Olaru, mai frumoasă în fiecare zi! "Prognoza Meteo, 9 septembrie...
Ultimele știri