Antena Căutare

Joi, la Antena 1, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată joi, 7 iulie, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 1.7 puncte şi 23.1% cota de piaţă.

ramona olaru, razvan simion, florin ristei, dani otil la super neatza cu razvan si dani Galerie
Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată joi, 7 iulie, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 1.7 puncte şi 23.1% cota de piaţă. | Antena 1

De altfel, emisiunea a înregistrat un trend ascendent la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani încă de la începutul anului, în luna iulie programul ajungând la o medie de 1.7 puncte de rating şi 22.2% cota de piaţă.

Totodată, matinalul de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pe publicul comercial 18-54 Urban, întreaga lună iulie.

Super Neatza cu Răzvan și Dani, lider de audiență

Abordând unele dintre cele mai discutate subiecte ale momentului precum depresia la copii – cum se manifestă şi cum pot fi ajutaţi, subiect dezbătut alături de dr. Bogdan Fiţiu, joburile căutate de tinerii fără experienţă, la două săptămâni după examenul de Bacalaureat, situaţia Covid în această vară – subiect dezbătut alături de dr. Adrian Marinescu, sfaturi de nutriţie de la specialistul în nutriţie Cristian Mărgărit, dar şi ponturi pentru un Stil de succes cu Ellida Toma, gaşca veselă de la Super Neatza a fost prima opţiune a telespectatorilor şi ieri.

Citește și: Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela, mama copilului său. Cu cât e mai înaltă femeia

Tot ieri, matinalii le-au adus telespectatorilor un interviu în exclusivitate cu Robert Glinţă, sportivul care s-a clasat pe locul 5 în finala la 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta şi Campionatul European de înot din 2021 în proba de 100 m spate.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Ficăței de pui în sos de roșii cu garnitură de cușcuș. Rețeta lui chef Chef Radu Darie la Super Neatza, 7 iulie 2022... Prăjitură cu vișine, caise și cremă de mascarpone. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 8 iulie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x